Božićni ručak za pse u Azilu – najljepši dan u godini za sve napuštene pse!
By redakcija On 22 pro., 2018 At 11:09 AM | Categorized As Kućni ljubimci, Ljubimci, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Osijek…

Tradicionalni Božićni ručak za pse u Azilu i ove godine ima ambiciju prerasti u najljepši dan u godini za sve napuštene pse!

Božićni ručakI ove godine Azil je već okićen, sjaji ne samo kuglicama i nakitom nego i nadom koja je prisutna iza svake kućice, visi sa svakog povodca i ogrlice, napetost među 180 kerovaca koja željno iščekuje Osječanke i Osječane da im 26. prosinca donesu Božić u Azil tolika je da jedva spavaju – poručuju iz Azila.
Obećan im je najbogatiji ručak u godini i obećane su im šetnje. Sasvim dovoljno da sreća kereća ovih dana u Azilu ne poznaje granice.
Božićni ručak– Volonterke i volonteri Azila nemaju izbora nego da vas sve pozovu da učinite obećano, da im dođete u srijedu 26. prosinca kada će Azil u 10.00 sati već širom otvoriti svoju kapiju i kuhanim vinom i čajem dočekati sve čestitar(k)e! Kerovci će biti spremni za šetnje baš točno u 10 sati i biti raspoloženi za njih skroz do ručka u 13 za koji vas mole da ponesete koju konzervicu i ostatke svojih blagdanskih trpeza. A kako vi ne biste Božićni ručakpomislili da kerovci misle samo na sebe, odmah nakon što ih slasno nahranite bit će poslužen ručak i za sve čestitar(k)e i to vege sarma koju će s ljubavlju skuhati volonterke Azila, s ljubavlju prema svima vama ali i svim životinjama!
Nakon što se svi najedu, kerovci neće imati ništa protiv da se šetnje nastave skroz do 16 sati a možete li osim konzervice pod azilski bor donijeti i koji povodac; radost azilska neće imati kraja!
Bit će to onaj dan o kojemu se još dugo priča; po kuhinjama, preko telefona, dnevnim sobama, stolovima osječkih kafića ali najviše će se o njemu pričati u Azilu, i to ne o onome tko je što obukao, tko je s kim došao ili koliko je tko donio, nego o tome kako ljubav stvarno, al stvarno ne poznaje granice i kako kad je na jednom mjestu ima toliko puno – ona pomakne ograde Azila i sloboda, ponos, inat i ljubav ne stanuju više samo u knjigama ili pjesmama nego u Nemetinskoj 171a pa otamo onda dalje kola čitavim našim gradom – zaključuju iz Azila.

Foto: Press

comment closed