fbpx

Damir Poljičak izvedbom hita ‘Thunder’ pobijedio u TLZP

Show…

Damir Poljičak– Ja sam se malo zaljubila. Ti uvijek dobiješ ‘najneziheraškije’ izvedbe i u startu ne očekujemo ništa, a na kraju razvališ – zadivljeno je komentirala Nives nakon Poljičakova nastupa, a s njom se složio i Lozar:
-Ti svaki put napraviš remek djelo.
Vrhunska vokalna i koreografska izvedba donijele su premoćnu pobjedu Damiru Poljičaku u trećoj epizodi zabavno-glazbenog showa ‘Tvoje lice zvuči Damir Poljičakpoznato‘. Glumac je ove nedjelje zadivio žiri, kolege i publiku izvedbom hita ‘Thunder’ grupe Imagine Dragons. Zahvaljujući njegovoj pobjedi Nova TV će donirati 10 tisuća kuna udruzi Amazonas iz Zagreba
Kedžo je rekao kako obožava tu pjesmu i dodatno pohvalio Poljičakovu izvedbu:
– Ti si tu napravio sve, majstor si transformacije i sve radiš s mjerom, nikad ne ideš preko granice.
Na pohvale se nadovezao i Petreković:
– Ovo je zmajevski odrađeno. Divim ti se. Ovo je večeras najbolji nastup, svjetski!
U idućoj epizodi glumac Damir Poljičak bit će u ulozi Mariah Carey, Katarina Baban kao Jelena Rozgu, a Maja Bajamić transformirat će se u Carla Douglasa, dok će Marko Knešaurek nakratko postati Gene Kelly. Drele će se transformirati u Ljupku Dimitrovsku, dok ćemo Paolu Bekić Valić gledati kao Daniela Popovića. Ana Vilenica za zadatak je dobila transformaciju u Kurta Cobaina iz grupe Nirvana, a Amel Ćurić postat će Madonna.

Foto: Press