fbpx

Dolenčić i Propadalo napravili show u 5.com s Danielom

U petak na HTV1 Krešo Dolenčić i Ivica Propadalo

Daniela Trbović ovaj petak, 20. studenoga 2020. godine u 22:11 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom ugošćuje dva velika showmana, ali i dva velika prijatelja i dugogodišnja suradnika u privatnom i poslovnom životu: štovanog i nagrađivanog kazališnog redatelja Krešu Dolenčića i likovnog umjetnika i glazbenika Ivicu Propadala.

Dolenčić

Dolenčić i Propadalo su se prisjetili zajedničkih projekata, doznali smo kome je Ivica zabranio da ide preko dubrovačkog mosta, zašto nije otišao na medeni mjesec i gdje se nalazi njegov “Miki”. A Krešo Dolenčić je otkrio koji je najveći broj ljudi s kojma je radio na nekom projektu, kako je “izračunao” da je kazalište popularnije od nogometa i zašto bismo trebali skočiti s padobranom… te jesu li obojica na “cjeloživotnoj dijeti”.

Dolenčić

Potom je Ivica Propadalo osobno, ekskluzivno za Danielinu emisiju, otpjevao dva hita svoje Teške industrije: “Život je maskenbal” i “Aj kolika je Jahorina planina”. Dakako, sve to uz više nego zanimljive i zabavne igre, te sjajan bend Dečki s Prisavlja maestra Ante Gele.

Voditeljica: Daniela Trbović
Redatelj: Zoran Nikolić
Scenarij: Zoran Lazić
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press – Renato Branđolica / HRT