fbpx

Ljubav i hrana – Delicious od 8. veljače na TV

Nova dramedija na Pickbox NOW Ljubav i hrana

Britanska dramska serija Ljubav i hrana (Delicious) na Pickbox NOW stiže 8. veljače. S Dawn French, Emiliom Fox (Silent Witness) i Iainom Glenom (Game of Thrones) u glavnim ulogama, ova izvrsna dramska serija s elementima komedije vrti se oko kulinarstva.

Ljubav i hrana

O ČEMU SE RADI?
Sam (Emilia Fox) je kuharica i u braku je s celebrity chefom i vlasnikom hotela Leom (Ian Glen). No Sam sumnja da je njezin muž Leo vara. Potraži savjet od Leove bivše žene Gine, ne znajući da je Leo upravo s njom vara. Afera izbije u javnost i Sam odluči zatražiti rastavu, no Leo je odlučan u tome da je uvjeri da želi ostati s njom. No Leo uskoro završi u bolnici zbog srčanog udara, a obitelj se okupi uz njega.

SERIJA Ljubav i hrana SNIMANA U DVORCU
Serija je snimana u dvorcu Pentillie koji također ima ulogu; naime, dvorac glumi Leov luksuzni hotel. Dvorac Pentillie smješten je na rijeci Tamar u Cornwallu u Engleskoj. Većina scena snimana je oko imanja i unutar dvorca, uključujući viktorijansku kupaonicu i američke vrtove. Tijekom snimanja, zaposlenici u dvorcu nisu nikomu smjeli reći da se ondje odvija snimanje serije, no uživali su gledajući kako filmska ekipa transformira Pentillie dvorac.

Ljubav i hrana

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA
U glavnim je ulogama izvrsni trojac na čelu s Dawn French, britanskom glumicom i komičarkom, najpoznatijom po radu na BBC-jevim sitcomima French and Saunders i The Vicar of Dibley.
Uz nju, tu je Iain Glen, svjetski poznat škotski glumac koji nam je možda najpoznatiji po ulozi Joraha Mormonta u seriji Game of Thrones. Njegove ostale uloge uključuju serije Dowton Abbey i Titans, kao i serijal filmova Resident Evil.
Trojac upotpunjuje Emilia Fox, britanska glumica i prezenterica, čija filmografija uključuje filmove poput The Pianist Romana Polanskog, The Soul Keeper i Dorian Gray, a neke su od serija u kojima je ostvarila zapažene uloge Pride and Prejudice i Silent Witness.
Sve tri sezone divne britanske nove serije Ljubav i hrana gledajte od 8. veljače na Pickbox NOW.

Foto: Press
Video: