fbpx

Drugo ime ljubavi – nova domaća dramska serija na malim ekranima

Nova TV…

Dramska serija Drugo ime ljubavi puna je intrige, preokreta i snažnih likova

Drugo ime ljubavi– Prvi put sam u jednoj seriji ovakvog formata od njenog samog početka i jako me veseli vidjeti kako to funkcionira kad si u cijelom procesu. Za sad je atmosfera odlična, jedva čekam da publika upozna neke nove mlade talente, a svi skupa ćemo se potruditi ispričati dobru priču. Bit će tu svega – izjavio je Slavko Sobin.
Novu dramsku seriju Drugo ime ljubavi u produkciji Nove TV gledatelji će imati priliku pratiti od ove jeseni. Dramska serija puna intrige, preokreta i snažnih likova u program Nove TV stiže uskoro, a ovaj tjedan nakon kraće pauze produkcija nastavlja sa snimanjem koje je započeto sredinom lipnja. Lokacije snimanja su Opatija, Zagreb i okolica, serija nastaje pod redateljskom palicom Josipa Žuvana kao glavnog redatelja, a režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac.
Drugo ime ljubavi“Ne znamo tko smo dok ne upoznamo ljubav”, polazišna je točka za glavnu radnju serije koju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas. Glavna okosnica radnje je fatalna i nemoguća ljubav koja spaja, zamalo uništi, ali i spašava dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova. Set Nove TV od ovog tjedna okuplja glavne serijske protagoniste poput Elizabete Brodić, Slavka Sobina, Momčila Otaševića, Ecije Ojdanić, Martine Stjepanović, Katarine Baban, Drugo ime ljubaviVladimira Posavca, Linde Begonje, Vlaste Ramljak, Olge Pakalović, Barbare Rocco, Jagode Kumrić, Arije Rizvić, Mislava Čavajde. Nove karaktere u novoj seriji utjelovit će i glumci Dado Ćosić, Stjepan Perić, Konstantin Haag, Marko Todorović, Slavko Juraga, Dragan Veselić, Franka Klarić i Maja Jurić.
Glavnu žensku ulogu utjelovit će glumica Elizabeta Brodić koja se također veseli povratku na set: ”Moj lik u seriji se zove Lola. Serija je puna zanimljivih i složenih likova, a ono najbitnije, okružena sam odličnim kolegama glumcima koji ih utjelovljuju. Do sada sam najviše radila s Momčilom, Slavkom, i Lindom i zahvalna sam im na podršci koju mi pružaju”. Glumac Momčilo Otašević otkriva: ”Ispred mene je novi izazov, opet sam u ulozi jednog fer lika, a ovaj podsjeća na tragične junake koji se junački bore sa svim nedaćama koji mu se nađu na putu.”
Nova serija Nove TV donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno ove jeseni prikovati gledatelje ispred malih ekrana. Podsjećamo, Nova TV za ovu jesen najavljuje i drugu sezonu serijskog hita ‘’Na granici’’ tako da nas osim novih likova očekuju uskoro i zabavne i duhovite dogodovštine omiljenih protagonista, predstavnika jedinstvenih obitelji Štiglić, Masle, Butigan i Penava koji su osvojili publiku s prvom sezonom i čiji se povratak na male ekrane s nestrpljenjem očekuje.

Ove jeseni ne propustite nove nastavke ”Na granici” i novu seriju ”Drugo ime ljubavi” na Novoj TV!

Foto: Press