fbpx

Franka Batelić u emisiji Kod nas doma

HRT…

Franka BatelićU emisiji Kod nas doma u petak 12. travnja 2019. godine na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV1) voditeljica Uršula Tolj ugostit će Franku Batelić.
– Jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije dolazi nam otpjevati uživo svoje aktualne hitove, ali i jedan evergreen. Naime, Franka doista trenutačno živi svoje glazbene snove, a jedan od njih se ostvario na dodjeli Zlatnog Studija kada je zapjevala sa Željkom Bebekom. Taj će duet ponoviti u našoj emisiji – poručuju s HRT-a.
Franka Batelić se pjevanjem bavi od svoje 3. godine i to najprije kao solistica zbora “Minicantanti” s kojim je nastupila na brojnim festivalima i manifestacijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Na dječjem festivalu “Voci nostre” dva puta je osvojila nagradu, kao i na festivalu Dorica u Osijeku. U osnovnoj školi bila je članica Župnog zbora, s kojim također kao solistica sudjeluje na festivalima duhovne glazbe “Iskrice” i “Bonofest” u Vukovaru.
U emisiji će Franka Batelić otkriti kako zamišlja svoju karijeru i budućnost, je li teško plesati i pjevati, osvrnut će se na spektakularan nastup na Dori, ali i dotaknuti svoje suradnje s autorom i producentom Branimirom Mihaljevićem koji također stiže u goste.
– Zato budite s veselom i raspjevanom Frankom u emisiji Kod nas doma u petak 12. travnja na Prvom programu Hrvatske televizije u 17.20 sati.

Foto: Press – Krasnodar Peršun