fbpx

Frano Ridjan s HRT-a prešao na Novu TV

Show…

Frano Ridjan u voditeljskoj ulozi showa Supertalent

Frano Ridjan– Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je ukazana na televiziji koja proizvodi najgledaniji i zabavni i informativni program. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom uspješno doprinijeti programu Nove TV – rekao je Frano Ridjan te dodao kako jedva čeka iskusiti atmosferu iz studija najpopularnijeg talent showa u svijetu, kao i upoznati brojne natjecatelje.
Prepoznatljivo lice s malih ekrana i glas s radija, Frano Ridjan, pridružuje se Igoru Mešinu u voditeljskoj ulozi sedme sezone Supertalenta. Euforiju najzabavnijeg svjetskog TV formata moći će okusiti već danas kada sa snimanjem kreću audicije gdje će brojni natjecatelji stati pred četveročlani žiri i pokušati se izboriti za daljnji prolazak u showu.
Kako kaže, Frano se svom novom angažmanu izrazito raduje.
Dok će Frano Ridjan prvi puta stati pod reflektore pozornice Supertalenta, hvalevrijedne savjete svakako će mu moći udijeliti suvoditelj Igor Mešin.
– Frani želim dobrodošlicu u našu obitelj. Frano je sjajan voditelj i uvjeren sam da ćemo jako dobro funkcionirati. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona showa, veselim svim talentima koji nam dolaze na audicije!
Frano Ridjan široj je javnosti postao poznat kao voditelj ‘Parlaonice’, a gledatelji su ga pratili i u emisijama “Dobro jutro, Hrvatska”, “Dobar dan, Hrvatska”, “Kod nas doma” te je sudjelovao na raznim projektima, međunarodnim festivalima i programima uživo, kao i bio spiker Drugog programa hrvatskog radija. Oduvijek mu je, kako kaže, san bio postati ”čovjek iz svačijeg dnevnog boravka”, a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina kada je prvi put kročio u lokalnu radio postaju. Frano je završio studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Još kao student je radio na Drugom programu Hrvatskoga radija i Radio Sljemenu. Javnosti je simpatičan zbog pozitivne energije kojom zrači i ležernosti s kojom odrađuje voditeljski posao i javljanja uživo, a od sada svoju profesionalnu karijeru nastavlja na Novoj TV.

Foto: Press