fbpx

Gabi Novak i Maja Vučić u 5.com s Danielom

Gabi Novak i Maja Vučić gošće su emisije 5.com s Danielom

Ovoga petka 3. prosinca 2021. godine, Danieli Trbović u goste dolaze glazbena ikona, jedinstvena Gabi Novak i psihologinja i pjevačica Maja Vučić.

Gabi Novak

Saznat ćemo kako Gabi Novak reagira kad je zovu divom. Govorit će o knjizi Siniše Škarice “Knjiga o Gabi”, o suradnji s Majom vučić na albumu Matije Dedića “Ladies”.

Gabi Novak

Ispričat će nam kako je davnih dana bilo na jednoj audiciji i kakve veze imaju lonci, kobasice i Graz, o povlaštenom letu u Dubrovnik i ne baš ugodnom povratku te nosi li i danas “vekericu” u torbi.

Maja Vučić će otkriti zašto voli i cijeni Gabi Novak. Gledatelji će dobiti savjet psihologinje kako sačuvati zdravu glavu u ova vremena. Govorit će o zadnjem koncertu grupe Divas, zašto su naljutili mamu Husar, o ekskluzivnoj večeri za nju i Gabi i što planira raditi u mirovini na moru.

Gabi Novak će otpjevati pjesme: “Otok” i “Oko jedne hiže”, a zajedno će izvesti pjesmu “Za mene je sreća” za koju su 2003. godine osvojile nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju.

Emisija “5.com s Danielom” na rasporedu je u petak, 3. prosinca 2021. godine u 22.10 sati, na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Foto: Press – Renato Branđolica za HRT