fbpx

Hrvatska spremna za važne provjere uoči EURA

Croatia Cup 2020…

Hrvatska prvi susret Croatia Cupa igra danas u 16.50 sati

hrvatska– Imamo malo vremena, to je točno, ali pokušavamo sve da se ekipa uigra i da se pripremimo za ono što nas očekuje. Priliku na Croatia Cupu će dobiti svi igrači, uigravat ćemo naš sustav igre, pokušat ćemo naći neka rješenja koja ćemo iskoristiti za utakmice na Europskom prvenstvu – rekao je izbornik muške seniorske reprezentacije Lino Červar.
Dok su reprezentacije Katara i BiH, igrale susret otvaranja Croatia Cupa u Žatiki, hrvatska muška seniorska reprezentacija trenirala je u dvorani hotela Diamant. Nije kao što bi mnogi mogli pomisliti došla pogledati uživo svoje suparnike koji će testirati njihovu spremnost uoči Europskog prvenstva. Izbornik Lino Červar poslao je u Žatiku snimatelja Zorana Čulka, pa je već tijekom večeri, a osobito će tijekom subotnjeg prijepodneva dobiti mogućnost pogledati i analizirati što su to pokazale ekipe koje vode Bilal Šuman (BiH) i Valero Rivera (Katar).
Ako je suditi prema raspoloženju igrača i žaru s kojim treniraju od Nove godine kada su se konačno okupili kompletni, Hrvatska spremno dočekuje turnir u Poreču. Protiv reprezentacije BiH koja, kao i Hrvatska ide na Europsko prvenstvo, odnosno Katara kojega sredinom siječnja čeka Azijsko prvenstvo, Lino Červar će isprobati svih 18 igrača koje je doveo u Poreč. Naravno, kao i mnoge druge reprezentacije nastojat će ponešto sakriti, jer sasvim je jasno da nas naši suparnici u Grazu i nadajmo se Beču snimaju i skautiraju.
Hrvatska prvi susret Croatia Cupa igra danas, 04. siječnja u 16.50 sati, uz izravni prijenos na RTL-u. Ali to ne bi trebao biti razlog da navijači ne dođu u Žatiku i podrže izabranike Line Červara i ohrabre ih uoči velikog natjecanja koje počinje za pet dana.

Foto: Press – Hrvatski rukometni savez