fbpx

Ivana Mišura: Svjesna sam da se moj život promijenio!

Miss Universe…

U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr Ivana je otkrila da je ne plaši medijsko eksponiranje

Ivana Mišura– Sretna sam i ponosna što sam osvojila titulu Miss Universe Hrvatske. Bit će mi velika čast predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru – rekla je Ivana Mišura ekskluzivno za portal Scena.hr. Ivana je nova Miss Universe. Nakon proglašenja prvo su joj čestitali roditelji, a zatim bivše misice, ostale finalistice izbora te prijatelji. Od titule Miss Universe očekuje, kaže, pozitivna iskustva i nova poznanstva.
– Obožavam modu i oduvijek su me fascinirali modni dizajneri. Sad imam priliku biti dio tog svijeta – istaknula je lijepa misica. Ivanu ne plaši medijsko eksponiranje.
– Svjesna sam da se moj život promijenio i spremna sam nositi se s tim. Titulu ću iskoristiti najbolje što znam. Nadam se kako će mi nova poznanstva pomoći u budućnosti kroz poslovne prilike i modne angažmane – kazala je. Ivanu je pobjeda ugodno iznenadila.
Ivana Mišura– To je bio neopisiv i predivan osjećaj. Izmamio mi je osmijeh na lice. Pripreme su prošle u savršenom redu. Stekla sam poznanstva, a čak i prijatelje za cijeli život – rekla je Ivana.

Foto: Goran Matijašec