fbpx

Miss Turizma: U Africi se osjećam poput princeze!

Andrea Barešić– Voljela bih pohvaliti vlasnika licence Borisa Kosmača jer me je lijepo pripremio za svjetski izbor s haljinama Grete Gudelj i našom narodnom nošnjom. A od žirija sam dobila pohvale za originalnost – poručila je lijepa Miss Turizma. Andrea Barešić ekskluzivno za portal Scena.hr iz Afrike otkriva kako se priprema za natjecanje.
– Jučer smo letjeli privatnim avionom do Ekvatorijalne Gvineje u posjet predsjedniku. U zračnoj luci su nas dočekale lijepe plesačice. Išli smo u obilazak mjesta gdje će se izgraditi kompleks hotela koji bi trebali poboljšati turizam u Africi. Bili smo na ručku u luksuznoj i raskošnoj predsjedničkoj palači – piše nam Andrea. Misica je puna pozitivnih dojmova. Uživa u pažnji tamošnjih medija, gostoljubivih domaćina, obilazi znamenitosti i upoznaje kulturu Afrike. Kaže da se osjeća poput prave princeze. No suze su joj potekle zbog djece u sirotištu koju je posjetila.
– Najviše sam se rastužila u sirotištu, ali i razveselila jer sam vidjela kako ta djeca dijele sve zajedno i to malo što imaju – otkriva Andrea koja je krenula s ozbiljnim pripremama za izbor. Od koreografa je dobila pohvale za ritam. Scena.hr vam donosi ekskluzivne fotografije.

Fotogalerija: [nggallery id=271]