fbpx

Top 5 najgledanijih serija na HBO-u u 2020. godini

Top 5 na HBO GO-u

Od znanstvene fantastike do napete drame, tijekom prethodne godine na HBO GO došao je niz novih serija i novih sezona serija koje su postale hit među gledateljima, a u ponudi su dostupne i sve epizode kultnih serija koje su i u 2020. godini bile među najgledanijima.

U nastavku je lista top 5 serija koje su bile najgledanije na HBO GO-u u Hrvatskoj tijekom 2020. godine, a ukoliko ih još uvijek niste sve pogledali hladni zimski dani su idealno vrijeme da nadoknadite propušteno i otkrijete zašto su zaslužile svoje mjesto na listi.

The Undoing

SLOM (The Undoing)
Serija prati Grace Fraser (Nicol Kidman), uspješnu terapeutkinju, njenog muža (Hugh Grant) i njihova mladog sina. Jedna nasilna smrt i niz zastrašujućih spoznaja preko noći mijenjaju njihove naizgled savršene živote.

Westworld

WESTWORLD
Serija inspirirana filmom iz 1973. godine govori o umjetnim bićima naseljenim u futurističkom tematskom parku u kojem svaki ljudski apetit, koliko god plemenit ili izopačen bio, može biti zadovoljen.

Chernobyl

ČERNOBIL (Chernobyl)
Petodijelna mini-serija „Černobil“ dramatizira priču o nuklearnoj nesreći iz 1986. godine – jednoj od najvećih katastrofa u povijesti čovječanstva – i hrabrim ljudima koji su žrtvovali živote da spase Europu od nezamislive tragedije.

Raised By Wolves

VUČJI ODGOJ (Raised By Wolves)
Radnja serije odvija se na misterioznom planetu na početku kolonizacije. Usmjerena je na dva androida sa zadatkom da odgoje ljudsku djecu u koloniji kojoj zbog vjerskih razlika prijeti razdor.

The Outsider

AUTSAJDER (The Outsider)
Nastala prema uspješnici Stephena Kinga, dramska serija „Autsajder“ istražuje jezivo ubojstvo 11-godišnjeg dječaka i tajanstvene okolnosti ovog zastrašujućeg zločina.

Foto: Press