fbpx

Ivica Olić: Hrvatska mi je uvijek bila iznad svega

Vatreni…

Ivica Olić– Oproštaj od hrvatskog dresa mi je vrlo emotivan trenutak. Hrvatska mi je uvijek bila iznad svega te će to i ostati, i želim joj sve najbolje ovoga ljeta u Francuskoj. U meni će imati najvećeg navijača – Ivica Olić.
Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić (36) i član njemačkog HSV-a, oprašta se od dresa Vatrenih nakon 14 godina provedenih u nacionalnoj selekciji, te 20 postignutih golova u 104 nastupa.
Ivica je odlučio završiti svoju reprezentativnu karijeru, a u otvorenom pismu pojasnio je svoju odluku i zahvalio na podršci i bodrenju;
– Želio bih vas ovim putem obavijestiti kako sam odlučio oprostiti se od hrvatske nogometne reprezentacije, odnosno nastupa u Ivica Olićkockastom dresu. Zahvalio bih se svim svojim suigračima iz reprezentacije, s kojima sam uvijek davao sve od sebe za hrvatske uspjehe i pobjede, kao i izbornicima s kojima sam radio, te Hrvatskom nogometnom savezu na podršci pruženoj nacionalnoj selekciji. Posebno veliku zahvalu upućujem hrvatskoj javnosti i hrvatskim navijačima, na sjajnom i neprestanom bodrenju, na snazi koja me je uvijek poticala da pružim svoj maksimum. Osobito bih zahvalio i svojoj obitelji te prijateljima, koji su uvijek bili uz mene, bez njih moja karijera ne bi bila moguća niti bi imala smisla.
Za reprezentaciju sam zaigrao više od 100 puta, postigao 20 pogodaka, a hrvatske sam boje branio kroz 14 godina, na pet velikih natjecanja, te mi je oproštaj od hrvatskog dresa vrlo emotivan trenutak. Hrvatska mi je uvijek bila iznad svega te će to i ostati, i želim joj sve najbolje ovoga ljeta u Francuskoj. U meni će imati najvećeg navijača.
Ivica Olić

Foto: Društvena mreža