fbpx

Jubilarna sezona popularne serije Vrtlarica

Na HTV-u jubilarna – Vrtlarica

U subotu 15. siječnja 2022. godine u 10.05 sati na Prvi program Hrvatske televizije (HRT-HTV1) stiže nova sezona omiljene serije Vrtlarica.

Vrtlarica

U ovo turbulentno vrijeme ideja vrta postala je svojevrsni simbol opuštanja, mira i otklona od izazova koje donosi svakodnevica. Neki su već odavno upoznali dobrobiti vrtlarstva, a neki tek sanjaju o prilici da se jednoga dana i sami okušaju u uzgoju biljaka.

Vrtlarica

Kako god bilo, nova znanja, iskustva i inspiracija uvijek su dobrodošli.

Pozivamo vas da i ove zime pogledate novih dvanaest nastavaka desete, jubilarne sezone serije Vrtlarica kroz koju vas vodi Kornelija Benyovsky Šoštarić. Godina je bila teška, s višestrukim toplinskim valovima koji su tijekom ljeta doveli do sušenja mnogih vrtova.

Unatoč izazovima, Kornelijin je vrt do kraja sezone ostao plodan i prepun života i tako pokazao sve prednosti organskog načina uzgoja. Klima se promijenila, i vrijeme je da napokon neke stare zablude ostavimo u prošlosti.

Jedino tako uzgoj hrane možemo održati bez štete za prirodu i ljudsko zdravlje. A o svemu tome, uz mnoštvo korisnih savjeta, doznajte više u Vrtlarici.

Prva epizoda govori o romantičnoj jeseni u vrtu. Vrtlarska je sezona pri kraju i više se nikamo ne žurimo. Sve je nekako smirenije, bez obzira na količinu posla. To je doba kada polako pospremamo svoje vrtove i uživamo u svemu onome što smo mjesecima stvarali – poručuju s HRT-a.

U romantičnim prizorima jeseni uživajte uz seriju Vrtlarica.

Produkcija: Tustika d.o.o. za HRT, 2021., snimatelj i montažer Nino Šoštarić, autorica i voditeljica Kornelija Benyovsky Šoštarić. Urednica je Danijela Grgić.

Foto: Press HRT Vrtlarica