fbpx

Kreativne ideje vikendom

Dokumentarna serija Kreativne ideje vikendom

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od utorka, 2. studenog 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 15.00 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Kreativne ideje vikendom.

Kreativne ideje

Pasionirana i entuzijastična majstorica uradi sam projekata Kate Humble, dizajner Max McMurdo i zaljubljenica u recikliranje Zoe Pocock upuštaju se u niz uzbudljivih projekata.

Ovaj tim upotrijebit će svoje znanje, inventivnost i čaroban pristup da bi preinačili, uljepšali i našli novu namjenu staroj krami i zaboravljenim predmetima.

U prvoj epizodi serije Kreativne ideje vikendom Kate će sama izgraditi krušnu peć za pečenje pizze, a Max smišlja plan kako od Land Rovera napraviti vanjsku vruću kupelj.

Tijekom osam epizoda serije vidjet ćemo također i kako Kate gradi šik vrtni namještaj od starih dasaka i kante, zatim kako Kate od zemlje izrađuje travnatu fotelju s pogledom na dolinu rijeke Wye, a Zoe pretvara stari TV u ormarić za držanje i spravljanje pića.

Također, u jednoj od epizoda Zoe od ruku lutaka izrađuje unikatna rasvjetna tijela. Max će izgraditi plutajuću kućicu za patke.

Foto: Press