fbpx

Krešimir Radovčić u KK Cibona na dvije godine!

Zagreb…

Zadovoljan sam i ponosan na to!, izjavio je Krešimir Radovčić

Krešimir Radovčić– Uspjeli smo se dogovoriti i nije tu bilo neke dileme. Odlučio sam se na Cibonu jer je to iskorak u mojoj karijeri. Zadovoljan sam i ponosan na to! S Cibonom sam i prije bio u kontaktu, no prošle godine sam se odlučio na Helios iz razloga što sam htio ići korak po korak, nisam htio preskakati stepenicu. Bio sam zadovoljan u Sloveniji. Imali smo dobru sezonu i puno sam napredovao tako da sam sad odlučio otići korak više. Mislim da je Cibona pravi klub jer imaju strategiju razvoja mladih igrača. Tu su sve dečki koje poznajem, neke i osobno. S Tonijem sam jako dobar. Čuo sam od njega da je stekao dobre utiske dok je trenirao gore u ovoj ljetnoj pauzi. Dobro ćemo se pripremiti za period koji slijedi i bit ćemo spremni na testove koji slijede. Nadam se da će se i publika vratiti u dvoranu bez obzira na situaciju s koronom – rekao je Krešimir Radovčić.
Košarkaški klub Cibona potpisala je dvogodišnji ugovor s reprezentativcem Hrvatske, 23- godišnjim razigravačem Krešimirom Radovčićem. Ovaj je rođeni Šibenčanin šest sezona proveo u Šibeniku, zatim jednu u Zaboku, a prošlu je sezonu igrao za slovenske Helios Sunse.
– Još je jedan talentirani hrvatski mladi igrač u Ciboni. Prošlo je ljeto bio na širem spisku reprezentacije. To je dečko koji nije preskakao stepenice u karijeri, išao je korak po korak i ovaj je još jedan jako bitan za njegovu karijeru. Jako je dobar dečko, radišan, a to je ono što smo tražili u ovom trenutku. Nije tražio nikakve specijalne uvjete što se tiče statusa u ekipi, tražio je šansu i mi smo mu je dali. Vjerujem da ćemo imati dobru suradnju – rekao je Ivan Velić, trener Cibone.
Krešimir Radovčić će se pojaviti u Zagrebu i prije prvog treninga u ponedjeljak. Naime, tijekom vikenda će se svi igrači, stručni stožer i djelatnici kluba testirati na koronavirus kako bi u ponedjeljak mogli početi s pripremama.

Foto: Press – KK Cibona