fbpx

Live: Jubilarna 500-ta Đurologija

Đurologija

Gosti na 500-toj predstavi Đurologija možete biti i vi

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom Đurologija, oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa! Đurologija je, naime, u dosadašnjih 5 godina postojanja, izvedena 499 puta i pogledalo ju je više od 300.000 posjetitelja diljem svijeta. Gosti na 500-toj Đurologiji možete biti i vi i to 28. ožujka 2021. kada će Đuro jubilarnu 500-tu predstavu odigrati online i tako omogućiti svima onima koji ga još nisu imali priliku gledati, da vide predstavu tamo gdje je i nastala – u njegovom domu! – poručuju organizatori.

Đurologija

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima Top lista nadrealista i Audicija, Branko Đurić Đuro kroz predstavu doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni anti-stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, zbirka je njegovih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

– Ne propustite priliku doživjeti ovo jedinstveno iskustvo ekskluzivno iz Đurovog doma! Kupite ulaznice na vrijeme i provedite 90 minuta uz nezaboravan bosanski šarm i humor! Ulaznice možete osigurati na www.optimisti.live – pozivaju organizatori.

Foto: Press