fbpx

Ljudevit Grgurić Grga i Mirko Fodor u emisiji Dobro jutro, Hrvatska!

Novi voditelji…

Fodoru je drago što se opet vratio u emisiju, a ovo je i Grgin povratak pred kamere nakon šesnaest godina

Ljudevit Grguric GrgaOd ponedjeljka televizijska emisija Hrvatske radiotelevizije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ doživjet će promjene. Na HRT-u ističu da će gledatelje u emisiju ponovno svakoga jutra uvoditi pjesma ‘Dobro jutro’ uz koju su se godinama budili, autora Rajka Dujmića i Steve Cvikića. A novost su i voditeljski parovi. Davoru Meštroviću, Karmeli Vukov Colić i Jeleni Pajić pridružit će se Ljiljana Vinković, Ljudevit Grgurić Grga i dogogodišnji voditelj emisije Dobro jutro, Hrvatska Mirko Fodor.
– Drago mi je što sam se vratio u emisiju u kojoj sam proveo gotovo dvadeset godina. Veselim se druženju sa starom ekipom, a siguran sam da će biti jako ugodno raditi s kolegama s kojima sam surađivao na nekim drugim projektima – kaže Fodor. Ljiljana Vinković i Fodor par su koji će u ponedjeljak točno u 7 sati pozdraviti gledatelje.
Ljudevit Grgurić Grga– Sretna sam što ću nakon četiri godine opet biti na malim ekranima. Sad više neću morati odgovarati brojnim gledateljima na pitanje Zašto vas nema? – kroz smijeh je rekla Ljiljana i dodaje:
– Veseli me forma ove emisije jer dopušta da budemo svoji i prirodni, a to gledatelji cijene. Jako mi je drago zbog Mirkova i Grgina povratka jer svi zajedno svojim radom možemo dati velik doprinos HRT-u. Ljudevit Grgurić Grga posljednji je put radio pred kamerama prije šesnaest godina. Otad je radio uredničke poslove na Hrvatskoj televiziji (HRT – HTV) te vodio i uređivao rado slušane emisije na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2), za koje je tri puta dobio godišnje nagrade Hrvatske radiotelevizije: za emisiju Ljudevit Grgurić GrgaVikendica, za seriju emisija o Svjetskome rukometnom prvenstvu u Zagrebu i za emisiju Gladne uši. O novoj voditeljskoj ulozi u emisiji Dobro jutro, Hrvatska ističe:
Ljudevit Grgurić Grga– Radujem se biti dijelom kultne televizijske emisije s tako dugačkim stažem i provoditi jutra s našim dragim gledateljima. Emisija će se i koncepcijski promijeniti. Urednica Ana Milić kaže kako će biti više reportaža, priloga i priča iz svakodnevnoga života, a reporteri će, kad za to bude valjanoga razloga, ići na teren. Teme će se u studiju obrađivati detaljnije, a svakodnevno će se tijekom emisije, kao i dosad, uživo javljati reporteri iz HRT-ovih centara diljem Hrvatske s aktualnim, životnim, kulturnim, društvenim i ostalim temama važnima hrvatskim građanima. Želja je urednice Ane Milić vratiti u emisiju, koliko je to moguće, glazbu uživo.

Foto: Press