fbpx

Marijana Mikulić: Nastup s Dragojevićem je privilegija

U Lisinskom…

Glumica je članica zbora ‘Izvor’. U zboru pjeva dvije godine

Marijana Mikulić, Oliver DragojevićLijepa glumica jučer je dijelila pozornicu s omiljenim pjevačem u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Marijana Mikulić je zapjevala na koncertu Olivera Dragojevića kao članica zbora ‘Izvor’.
– Zbor ‘Izvor’ s Oliverom nastupa svih pet večeri, a ja sam bila samo jednu večer jer sam u završnim probama za novu predstavu, pa sam u škripcu s vremenom. Nastup s Oliverom je zaista privilegija koja se ne propušta. Bila sam jako uzbuđena, kao da sam prvi put na sceni jer ipak je to potpuno drugačije od mojih kazališnih nastupa. A pritom i scenu dijeliš s jednim jedinstvenim Oliverom, pa je i odgovornost ogromna – rekla je lijepa glumica za portal Scena.hr. Marijana u zboru ‘Izvor’ pjeva dvije godine.
– To mi je čisti užitak. Zbog poslovnih i privatnih obveza u zboru ne stignem biti aktivna koliko bih htjela. Ali tamo imam ekipu divnih ljudi, uvijek dobru atmosferu, to je mjesto gdje punim baterije i jako sam sretna da sam dio te priče – naglasila je glumica. Marijana je trenutno u pripremama za predstavu u zagrebačkom kazalištu Trešnja ‘Postolar i vrag’ te paralelno igra u predstavi ‘Pepeljuga‘.
– Sad samo iščekujem premijeru predstave ‘Postolar i vrag’, koja će biti sljedeći tjedan, da konačno imam više vremena i posvetim se više djeci. Jer već duži period stalno ili snimam ili imam probe ili oboje. Baš sam se zaželjela malo mira i jako se veselim Uskrsu i praznicima – otkrila nam je glumica.

Foto: Marijana Mikulić priv. album