Marijana Mikulić – tajna lijepog izgleda!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 13 svi., 2015 At 04:08 PM | Categorized As Intervju, LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Ženski razgovor…

Marijana MikulićMarijana Mikulić za portal Scena.hr otkrila je kako se priprema za ljeto te je ispričala o tretmanima koje koristi za njegu kože i kose. Lijepa glumica kosu njeguje Moroccanoil preparatima koje koriste i slavne američke glumice, a među njima je i Angelina Jolie. Glumica redovno posjećuje  LPG EndermoSpa centar.

Scena: Jako pazite na liniju, vježbate, no kako se rješavate celulita?
Zadnje vrijeme vježbam jako malo jer ne stignem, pa kad god stignem idem na LPG tretmane za lice i tijelo. To je jedino što je dalo rezultate. A celulit je vječna borba, taman ga dovedeš malo u red, nastupi gužva na poslu pa se ne stigneš baviti time, pa opet ispočetka.

Scena: Jeste li zadovoljni promjenama?
Jako sam zadovoljna, meni je čudesno da ja ležim i opustim se uz umirujući zvuk aparata, a celulit se razbija. Uz fizičku aktivnost rezultati bi bili i bolji, ali nekad i kad imam vremena – nemam snage. Zato sam sretna da postoje ovakvi tretmani.

Marijana MikulićScena: Kako njegujete kožu i lice?
Jako mi je bitno čišćenje lica, posebno prije spavanja, i kvalitetne kreme. Jer imam izrazito suhu i osjetljivu kožu. Uz LPG tretmane, odlični su mi tretmani čistim kisikom jer su pogodni i za osjetljivu kožu, a daju mom licu svježinu, koju je teško zadržati uz malo dijete i neuravnotežen san.

Scena: Jeste li razmišljali o nekom estetskom zahvatu?
Joj da, nisam zagovornik estetskih tretmana, ali zadnje vrijeme gledam kako polako, ali sigurno nastaju bore ovdje i ondje. Tijelo sve teže odolijeva gravitaciji. Ali opet, nisam sigurna da sam spremna zbog toga pod nož.

Scena: Kako njegujete kosu?
O mojoj kosi već godinama brine salon Trilab, njima prepuštam s povjerenjem sve od bojanja, šišanja, njege. A doma koristim Moroccanoil preparate i njihovo ulje koje stavljam na kosu prije sušenja. Tako kosu puno lakše sama isfeniram.

Marijana MikulićScena: A što vam je važno kod njege kose?
Da su vrhovi zdravi, da ju tretiram samo koliko je neophodno, bez agresivnih proizvoda i tretmana ako nije potrebno.

Scena: Jeste li zadovoljni svojim izgledom?
Jesam. Voljela bih da je drugačije ovo i ono, ali kad se podvuče crta ipak sam zadovoljna.

Scena: Kad ste ipak u fazi malog nezadovoljstva, što vam kaže suprug?
Ako sam nezadovoljna neka napravim nešto da to promijenim. Ali da sam njemu savršena takva kava jesam…

Foto: Marijana Mikulić priv. album

comment closed