fbpx

Mario Valentić pobijedio u 9. ep showa Tvoje lice zvuči poznato

Mario Valentić kao Alku Yagnik

Pobjedu u emisiji Tvoje lice zvuči poznato odnio je Mario Valentić koji je odlučio da nagradu od 10 tisuća kuna Nova TV uplati na račun udruge Dajmo im šansu.
– Drago mi je što sam pobijedio, iako sam mislio da ni u jednoj emisiji neću biti prvi – rekao je Mario Valentić.
Pobjedu mu je donijela fantastična transformacija u indijsku zvijezdu Alku Yagnik i interpretaciju vesele, orijentalne pjesme Ja Mustafa, kojom je očarao i kolege i žiri.

Mario Valentić

– Dalek je put od Miše Kovača kojeg si utjelovio prošlog tjedna, do Alke, a ti si taj put uspješno prošao. Teško je zapamtiti ovaj tekst. Iz emisije u emisiju sve si bolji i ideš strelovito gore – rekao mu je Igor.
– Dominirao si i nisam skidala pogled s tebe. Kao muškarac si dobio gracioznost i mekoću pokreta – komentirala je Nives.
– Bio si predivan, to uopće nije bilo lako – istaknuo je Goran.
– Oborio si me s nogu i ovo je bio tvoj najupečatljiviji nastup – kazala je Indira.
Marko Braić na jednu je večer postao Massimo i pred žirijem i publikom otpjevao veliki hit nagrađen Porinom Iz jednog pogleda.
– Toliko si bio uvjerljiv i glasom i pokretima ruku koji su vrlo interesantni kod Massima. Ta karizma je isplivala na površinu i ti si jednostavno razvalio – rekla je Indira.
– Ni u jednom trenutku nisi otišao u karikaturu, ti njegovi specifični pokreti su bili baš originalni. Jako dobro – rekao je Igor.
– Imala sam predosjećaj da bi ti to mogao dobro odraditi, imaš sve predispozicije i fizičke i vokalne, pa i neku mistiku u pogledu koju i Massimo posjeduje i to si lijepo upakirao – kazala je Nives.
– Zagrabio si duboko u zdenac Massimove duše s čijeg izvora piju njegovi obožavatelji već godinama – rekao je Goran.

Foto: Press