fbpx

Melita Fabečić: Nisam cura koja u ringu diže brojeve!

Ekskluzivno…

Pojavila su se nagađanja čak i neke objave da će Miss Universe na Gloryju biti ring djevojka

Melita FabečićMiss Universe Hrvatske Melita Fabečić ekskluzivno na portalu Scena.hr otkrila je da su netočne informacije koje su se pojavile i u nekim medijima da će biti ring djevojka na Glory 14.

Scena: Pojavila su se nagađanja čak i neke objave da ćete na Gloryju biti ring djevojka, jesu li navodi točni?
U Glory organizaciji uvijek na događanja putuju četiri cure i ovog puta se desilo Melita Fabečićda jedna cura nije mogla doći s njima u Hrvatsku i kako sam im se ja jako svidjela dobila sam ponudu od Glory da to budem ja. Nisam ih odmah odbila, ali sam si dala vremena da razmislim te odlučila da ne želim biti na takvom događanju kao ring cura. Cijenim svaki sport i svaki posao, no takva događanja nisu za mene. Ja sam još uvijek aktualna Miss Universe, volim manekenstvo i snimanja, ali za ovakve stvari nisam. Isto tako vjerujem da ima mnogo djevojaka kojima bi to laskalo, no ja nisam taj tip cure koja ulazi u ring i dižem brojeve. Ne znam odakle vijest, ali su sve redakcije primile tu objavu što ja ekskluzivno za portal Scena.hr demantiram jer su te informacije ionako neutemeljene i netočne.

Scena: Nedavno ste snimili novi editorijal gdje ste bili u ulozi Kleopatre, kakvi su planovi za dalje?
Snimanje egipatske kraljice bilo je jedno od boljih od kojih sam stvarno uživala, evo to je zapravo to što ja Melita Fabečićvolim raditi samo manekenstvo i modeling, praćeno s revijama i snimanjima. Uskoro počinjem i rad na novoj kampanji, ali još je u fazi realizacije tako da ću vise znati ubrzo.

Scena: Biste li se opet prijavili na natjecanje ljepote?
Nikada se ne bih prijavila sama čak ni sada nakon toliko proglašavanja da sam jedna od najljepših Hrvatica. Na sve sam dospjela nekako slučajno i neka sretna slučajnost me dovela do titule Miss Universe Hrvatske. Inače sam tako nastrojena, smatram da su u izboru bile sve predivne cure.

Scena: Sad ste se posvetili sebi?
U zadnje vrijeme sam se posvetila sebi – učim talijanski jezik, polažem vozački ispit, pripremam se za studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta i tu i tamo volontiram i odrađujem manekenske angažmane.

Foto: Srećko Rundić