fbpx

Milan Badelj: Vjerujem da ćemo prvu utakmicu odigrati na visokom nivou

Obveza nam je da se stavimo u funkciju momčadi, rekao je Badelj

– Izbornik je taj koji u jednom trenutku mora prelomiti, odlučiti se za ono za što duboko vjeruje da će donijeti rezultat. Obveza nam je da se stavimo u funkciju momčadi, da budemo spremni igrati pet, deset ili 15 minuta, ovisno koliko tko dobije šansu – rekao je Milan Badelj.

Badelj

U utorak je na konferenciji za medije HNS-a gostovao 32-godišnji Milan Badelj, koji vjeruje da ćemo prvu utakmicu na EP-u u nedjelju 13. lipnja protiv Engleske odigrati na viskom nivou.

– Pozitivniji rezultati bi nam sigurno donijeli bolju atmosferu, bez obzira što imamo iskustva igranja velikih natjecanja. Ako ćemo povlačiti paralele slične pripremne utakmice su bile prije Rusije, tada smo igrali protiv Brazila. Ni tada nismo bili pravi u završnici, jer smo još bili u pripremnom periodu, pa nam i sada fali toga malo konkretnog. Pozitivniji rezultati bi nam sigurno donijeli veći zamah. Slična situacija je bila i prije Rusije. Vjerujem da ćemo prvu utakmicu odigrati na visokom nivou, a da ćemo onda uhvatiti zalet – dodaje Badelj.

Foto: Press – Drago Sopta HTS