fbpx

Ministarstvo ljubavi u Zagrebu

Premijera…

U Zagrebu u ponedjeljak premijera komedije Ministarstvo ljubavi

Ministarstvo ljubaviPremijerno prikazivanje komedije Pave Marinkovića Ministarstvo ljubavi, nastale u koprodukciji Telefilma i Hrvatske radiotelevizije, bit će održano u Cinestaru u zagrebačkome Branimir centru u ponedjeljak 31. listopada u 20.00 sati. Što se krije iza priče o udovicama hrvatskih branitelja kojima novi obiteljski zakon osigurava novčanu naknadu zbog smrti supruga, ali i zabranjuje život u izvanbračnoj zajednici s drugim muškarcem, Pavo Marinković pokušao je ispričati na duhovit način u kojemu dva izmišljena inspektora prate udovice i pokušavaju ih uhvatiti u činjenju prekršaja.
Film je sniman u okolici Drniša i okolnim selima Dalmatinske zagore. Iako je zbog pomalo osjetljive tematike redatelj mjesnomu stanovništvu tajio radnju filma, oni su ubrzo shvatili o čemu je riječ i začudo zabavljali se sa svim viđenim te pokazali kako razumiju dobar humor bez obzira na koji način on opisuje pojedinu situaciju.

Ministarstvo ljubavi
Glumačku ekipu čine Stjepan Perić, Dražen Kühn, Ecija Ojdanić, Olga Pakalović, Dijana Vidušin, Daria Lorenci Flatz, Nenad Srdelić, Janko Popović Volarić, Matija Prskalo, Ksenija Marinković, Snježana Sinovčić-Šiškov, Hristina Popović, Edita Karađole i drugi. Što je dopušteno udovicama hrvatskih branitelja gledatelji će moći saznati u Ministarstvu ljubavi od 3. studenoga 2016. kad film kreće u kinodistribuciju.

Ministarstvo ljubavi

Foto: Press