fbpx

Mirna Dvoršćak: Drago mi je da sam dio tima koji radi emisiju Samo lagano

Mislim da je emisija Samo lagano savršen poziv na jedno ležerno subotnje popodne, rekla je Mirna Dvoršćak

Jesenska shema Hrvatske televizije (HRT-HTV) donosi i novu emisiju Samo lagano u produkciji Zabavnog programa HTV-a. Urednica emisije Maja Tokić izrazila je zadovoljstvo pokretanjem još jedne subotnje emisije na HTV2 te nam je otkrila:

– Emisija Samo lagano izvedenica je emisije „Kod nas doma” koja broji već 5. sezonu emitiranja. Nadamo se da će vikend verzija emisije izazvati jednak interes kod naših gledatelja i zato od ovoga tjedna u svoje rasporede upišite Samo lagano – poručila je Maja Tokić.

Samo lagano

U emisiji će gledatelji moći vidjeti reprizne rubrike i reportaže koje su se tijekom godine premijerno emitirale u tjednim emisijama Kod nas doma. Spektar tema obuhvaća svu širinu i slojevitost svakodnevnog života: što nas čini sretnima, a što nesretnima, od tema novog braka ili rastave, partnerskih, prijateljskih, roditeljskih odnosa, uređenja doma, zdravih stilova života, putovanja, dobrih i loših navika, profesionalnih ostvarenja, do duhovnosti, hobija, mode, tjelesnog i duševnog zdravlja.

Kroz emisiju će gledatelji upoznati osobe koje nas nadahnjuju i čine ovaj svijet ljepšim mjestom za življenje. Cilj je zabaviti gledatelje te ih pokušati rasteretiti od svakodnevice i dati im neke korisne i praktične savjete.

Scenaristica i jedna od urednica emisije je i Silva Skender koja nam je otkrila da je nakon svih ovih godina provedenih u Dječjem programu silno veseli što sada „igra” i za ekipu ovog novog projekta Zabavnog programa.

– Uz sjajan tim i samo dobre priče, pravi je užitak raditi na ovoj emisiji, jer od samog početka sve teče samo lagano, pa se nadam da će i gledatelji jednako uživati gledajući emisiju – rekla je Silva Skender.

Samo lagano

Dio tima emisije je i dugogodišnja novinarka Hrvatske televizije Mirna Dvoršćak, koja se ovoga puta našla u voditeljskoj ulozi.

– Drago mi je da sam dio tima koji radi emisiju #samolagano jer emisija ima jedan cilj, pozvati ljude da uspore u ovim sumanutim vremenima i opuste se uz fantastične reportaže po kojima je emisija „Kod nas doma” poznata. Mislim da je emisija savršen poziv na jedno ležerno subotnje popodne koje bi vam – budite oprezni – moglo popraviti raspoloženje – poručuje Mirna Dvoršćak.

U prvoj emisiji koja je na rasporedu u subotu 25. rujna u 16.30 sati gledatelji će saznati koja je poveznica između selfija, estetske kirurgije, jednog samohranog oca, ormara Ivana Dečaka, torbi od papira i bračkog vitalca? Naizgled nikakva! Ipak, vežu ih fine niti sjajno ispričanih priča, odlični sugovornici, kreativnost, duhovitost i osmijesi koje će vam izmamiti kada ih pogledate.

Ekipa emisije za kraj poručuje – Budite svake subote na HTV2 uz zabavne, zanimljive i motivirajuće priče koje će vas možda potaknuti da zastanete, duboko udahnete i razmislite prije nego učinite sljedeći korak! Ali kamo god krenuli, ne zaboravite – Samo lagano – .

Voditeljica emisije je Mirna Dvoršćak, scenaristica je Silva Skender, urednice su Silva Skender i Maja Tokić, redateljica je Anamaria Corazza.

Foto: Press – Dinko Cepak HRT