fbpx

Miss Svijeta je Megan Young, a naša Lana nije ni u Top 20

Lana GržetićZavršen je 63. izbor za Miss Svijeta, a krunu najljepše ponijela je prekrasna Miss Filipina Megan Young. Velika favoritkinja od samog početka, 23-godišnja studentica digitalnog filma koja sebe vidi kao buduću uspješnu redateljicu, lijepa Megan osvojila je naklonost žirija ne samo svojim izgledom već i brojnim talentima koje je tijekom prednatjecanja pokazala. Prva pratilja je šarmantna Miss Francuske Marine Lorphelin, studentica medicine i nekada uspješna gimnastičarka i atletičarka koja želi postati pedijatrica. Lentu druge pratilje odnijela je prekrasna Miss Gane Carranzar Naa Okailey Shooter, također studentica medicine, sudionica brojnih humanitarnih akcija provođenja zdravstvene zaštite u ruralnim dijelovima Gane.
Miss Hrtvatske Lana Gržetić izgledala je fenomenalno – zablistala je na ‘paradi nacija’ u zanosnoj večernjoj toaleti Dies Gaudii, a u točki ‘plesačice svijeta’ nosila je zanimljivu haljinu Juraja Zigmana. Unatoč sjajnoj izvedbi i pojavnosti, Lana nije ušla u Top 20 finalistica, ali u Direkciji izbora nisu nimalo nezadovoljni.
– Lana je uložila iznimne napore tijekom svog boravka na Baliju, dala je sve od sebe da se što bolje plasira i bila je izuzetno marljiva u svim aktivnostima kao i u svakodnevnoj komunikaciji s nama. Cijelo vrijeme je bila među prvih 50 i, iako još uvijek nemamo službene rezultate, vjerujemo da je tu poziciju zadržala i danas u završnici. Naš tim je po prvi put u ovom sastavu radio izbor za Miss Hrvatske i doista smo zadovoljni postignutim, osobito kada uzmemo u obzir vremenske rokove koji su nam bili na raspolaganju. Najveću zaslugu za predivnu sliku Hrvatske koja je danas poslana diljem svijeta ima Lana Gržetić i njen očaravajući osmjeh  – kaže direktorica izbora Maja Kuljiš.
Za nekoliko dana naša predstavnica se vraća u Hrvatsku i osim školskih obaveza, očekuju je brojne aktivnosti poput sudjelovanja na Wedding Expo-u najvećem sajmu vjenčanja u regiji na kojem će nositi Annu Milani potom revija Högl Shoe Fashiona na kojoj će se predstaviti aktualna kolekcija ekskluzivne obuće, a u tijeku su dogovori za Pervol Fashion.hr te Dreft Fashion Week Zagreb. Direkcija izbora za Miss Hrvatske priprema i humanitarnu akciju, a Lana je s dalekog Balija oduševljeno najavila da će svim srcem sudjelovati.
Za kraj, ekskluzivna vijest – Miss World 2014. održat će se u Londonu!