Natječaj za besplatan dizajn uređenja vrta u vrijednosti od 6 do 8 tisuća kuna

Profokus…

Dizajn vrtova– Učilište Profokus poziva sve zainteresirane vlasnike posjeda oko stambenih ili poslovnih prostora da se prijave na natječaj za izradu projekta uređenja vrta u vrijednosti do 8 tisuća kuna koji će za njih besplatno izraditi kreativni polaznici Profokusovog programa ‘Dizajn vrtova i krajobrazne arhitekture‘ – pozivaju iz učilišta Profokus.
Svaka planska i cjelovita renovacija vrtova započinje prvim korakom – izradom projekta za njegovo uređenje. S obzirom na to da vrt predstavlja površinu koja je podložna raznim vanjskim utjecajima, projekt za uređenje mora biti detaljno razrađen, sveobuhvatan i profesionalan. Jedino takav projekt može zaista postići svoju svrhu, a to je pružiti vlasniku vrta Dizajn vrtovaugodan prostor za odmor i uživanje koji utjelovljuje njegovu osobnost, a da pritom ne narušava sklad prirode koja ga okružuje. Dizajniranje vrtova je proces koji započinje vizualizacijom, upoznavanjem sa željama vlasnika, a završava izradom projektno-idejnog rješenja čiji je cilj postići ugodnu i organiziranu cjelinu u kojoj svaka komponenta ima odgovarajuću ulogu.
– Ako za dizajn bude odabran baš Vaš vrt, naš tim dizajnera vrtova i krajobrazne arhitekture će, pod budnim okom mentora, izraditi ukupno nekoliko različitih verzija projekta uređenja Vašeg vrta. Potom će mentori izabrati tri najbolja rada koja će Vam predstaviti kako biste Vi mogli donijeti konačnu odluku i izabrati onaj koji najviše odgovara Vašim željama, potrebama i mogućnostima.
Svaki projekt sadržavat će tehnički opis uređenja, popis i cjenik predviđenih radova i materijala te sve ostale detalje potrebne za preobrazbu vrta u Vašu osobnu oazu mira u kojoj ćete moći svakodnevno uživati – poručuju iz Profokusa i pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natječaj.

Kriteriji za prijavu za besplatan dizajn uređenja vrta:
zemljište u Zagrebu ili bližoj okolici
privatna ili poslovna namjena
površina minimalno 600m2
ravni ili blago nagnuti teren

Način prijave:
potrebno je popuniti OBRAZAC
3 fotografije zemljišta
pripadajući nacrt (izvod iz katastra ili arhitektonski nacrt)
fotografije poslati na: [email protected]
Prijave traju do 20.02.2019.
(Napomena: projekt dizajna vrta ne uključuje samu izvedbu i nabavu materijala)

Foto: Profokus