fbpx

Nikolina Ristović: Nisam neobuzdana šopingholičarka!

Šopingholičarka…

Razgovarali smo s Nikolinom o modi, šopingu, ali i o trudnoći te kako je provela godišnji odmor

Nikolina RistovićNikolina Ristović je uvijek dotjerana, lijepo odjevena i uvijek u trendu. Uživa u modi.
– Nisam neka neobuzdana šopingholičarka, ali ormari su mi solidno puni – kaže šarmantna Nikolina za portal Scena.hr. Voditeljica trenutno radi na B92, a za njezin styling na televiziji brine se stilist.
Nikolina Ristović– Volim se poigravati modom. Istraživati do kuda se može ići, volim biti nekonvencionalna, klasična, stroga, razigrana, sportska – kako mi dođe. U radnom okruženju, za potrebe televizije se brine profesionalni stilist – rekla je voditeljica. Nikolina smatra kako bi svaka žena u ormaru trebala imati dobar par traperica, dobru bijelu ‘mušku košulju’, neke dobre čizme, sandale i koktel haljinu.
– U torbici nosim sve manje i manje stvari jer su mi torbice sve manje i manje. Kad ne znam što bih odjenula – odjenem koktel haljinu. Imam ih mnogo, funkcioniraju od jutra do večeri – naglasila je. A ima li fetiš…
– Fetiš? Nisam sigurna da ga imam. Možda – donje rublje. Od modnih dodataka volim torbice. Što neobičnije i šarenije. Takve podignu i najmonotoniju kombinaciju – otkrila je lijepa trudnica. Nikolina će uskoro postati drugi put majka. Voditeljica i njezin suprug Vidoje uživaju u očekivanju bebe.

 Nikolina RistovićO trudnoći…

– Super sam. Osjećam se kao zmaj, unatoč ili upravo zbog činjenice da sam u sedmom mjesecu trudnoće. Srećom, kao i moja prva trudnoća i ova prolazi u revijalnom tonu, tako da sam samo naprosto žena koja kaže da je u drugom stanju, ali to stanje ne demonstrira ničime, osim rastućim trbuhom – ispričala je Nikolina.

Uzbudljivo ljeto

Voditeljica je aktivno provela godišnji odmor. Proputovala je cijelu Europu i kaže kako je sretna jer su izbjegli loše vrijeme.
– Bili smo u St. Tropezu, Cannesu, Cap d’Antibesu, Terre Blancheu, na Santoriniju, u Ateni, pa preko Istanbula došli i do Dubrovnika… Sve u svemu jedno divno, uzbudljivo i aktivno ljeto – zaključila je Nikolina.

Foto: Privatni album