fbpx

Pamela Ramljak: Biti majka je čudesno!

Sreća u obitelji…

Lijepa pjevačica za portal Scena.hr otkriva prve dane majčinstva

Pamela Ramljak– Kad sam svoju bebicu nakon poroda privinula uz sebe, izljubila sam ga, on se smirio, a ja sam se rasplakala od sreće. Biti majka i roditelj je čudesno – otkrila je lijepa pjevačica za portal Scena.hr. Pamela Ramljak i Mladen Salajster 11. siječnja postali su roditelji malenog Antuna. Pamela kaže da uživa u svakom trenutku majčinstva.
– Antun je zaista divna beba. Glavna je maza u obitelji. Puno jede i spava i jako lijepo napreduje. Uhvatili smo dobar ritam. Dojim ga jer ništa ne može zamijeniti majčino mlijeko. I drago mi je da nisam odustala od dojenja jer je u početku zaista to bilo bolno Pamela Ramljakiskustvo – otkrila je Pamela. U prvim danima majčinstva Pameli puno pomažu njezini roditelji. Pamela i Mladen vjenčali su se 2013. godine. Pjevačica u intervjuima često ističe da joj je suprug velika podrška u glazbenoj karijeri, a sad dodaje da je i odličan tata. Podsjetimo, Pamela je u kolovozu na društvenoj mreži prijateljima, suradnicima i obožavateljima otkrila sretnu vijest da će postati majka.
– Bože hvala ti na povjerenju da i ja budem mama – tada je napisala na društvenoj mreži. Pjevačica je imala lijepu trudnoću. Nije imala posebne zahtjeve, no promijenila je način prehrane.
– Prije trudnoće prehrana mi se bazirala na voću i povrću, a sad me tijelo traži da jedem puno više mesa i mliječnih proizvoda – rekla je Pamela za portal Scena.hr krajem kolovoza.

Foto: Pamela Ramljak priv. album