fbpx

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac na HTV1

Dokumentarna serija Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac od ponedjeljka na HTV1

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 12. srpnja na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 21.05 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac.

Pametan

– U osam epizoda Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac otkrivamo i prljavo i čisto rublje dvanaest različitih životinjskih vrsta s kojima ljudi od pamtivijeka žive. Gledat ćete kokoši u pelenama, najluđe konjske frizure, padajuće koze i mace zvijezde supertalenta.

Pametan

Posjetili smo ženu koja živi s čak 1000 mačaka i pseće groblje u Los Angelesu gdje je svoje pse pokopao Chuck Norris. Sudjelovali smo i na besplatnom tečaju guščjega jezika i svjedočili spa tretmanu za svinje.

Upoznavanjem životinja pobliže smo upoznali i ljude, tradicije i kulture s kojima su životinje povezane. Osim toga, epizode vrve iznenađujućim životinjskim otkrićima: od toga da pijevac i nije pravo muško, do toga da konji svima pokazuju srednji prst; od toga da kokoši imaju talent za matematiku, do toga da su krave opasnije od morskih pasa.

Zato počešljajte svoje grive, sjednite na jastuke s guščjim paperjem, uključite HTV 1 i uživajte. Knjazova serija za sve generacije, vrste i pasmine: Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac. Terapeutski učinak zajamčen! – poručuju s HRT-a.

Foto: Press