fbpx

Premijerno – Video: Serija Posljednji val

Video…

Nova francuska mini-serije Posljednji val (La Dernière Vague) ekskluzivno na TV kanalu Movie Generation!

Posljednji valOdlične vijesti za sve ljubitelje mystery i fantasy žanra! 10. veljače premijerno kreće nova serija iz poznate francuske producentske kuće Kwaï!
Serija Posljednji val drugačija je serija; puna misterija i tajni, odmaknuta od standarda današnjih serijala što ju čini posebno zanimljivom. Serija prati posljedice koje neobični oblak svojim dolaskom ostavlja na zajednicu malog primorskog gradića u Posljednji valFrancuskoj, gdje će tijekom sportskog događaja nekoliko surfera doslovno nestati pred očima gledatelja. Nakon pet sati uzaludne potrage za njima, nestali surferi se najednom vraćaju bez sjećanja na posljednje sate, kao i bez vidljivih posljedica petosatnog boravka pod vodom.
Ovaj neobjašnjivi događaj surfere je duboko transformirao, međusobno povezao, ali i obdario nekim natprirodnim moćima kao što su liječenje ljudi dodirom ili mogućnost gledanja kroz predmete. U međuvremenu, misterioznom i moćnom oblaku ne treba dugo da se ponovno pojavi i stvori nove preokrete.
Je li riječ o običnoj klimatskoj promjeni ili o početku pobune prirode? Je li oblak taj koji je promijenio surfere? Seriju Posljednji val odlikuje velika glumačka ekipa renomiranih francuskih glumaca kao što su Marie Dompnier, David Kammenos i Arnaud Binard, potom izvrsni specijalni efekti i vrlo originalna priča. Prvi puta je prikazana u Francuskoj na samom kraju 2019. godine te dobila vrlo pozitivne kritike francuske publike. Odgovori na pitanja želi li nam priroda nešto poručiti ili se ipak samo radi o nizu slučajnosti, mogu se pronaći u ovoj originalnoj
francuskoj mini seriji.
Premijera serije Posljednji val potvrđena je za ponedjeljak 10. veljače 2020. u 20h na TV kanalu Movie Generation.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JeaVzhkIOCc[/embedyt]