fbpx

Sigurna kuća s novom postavom i novom pričom

Zagreb…

Druga sezone serije Sigurna kuća u trajanju od četiri epizode

Sigurna kućaHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 6. prosinca na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.40 sati započinje s prikazivanjem druge sezone serije Sigurna kuća u trajanju od četiri epizode.
Serija Sigurna kuća na male ekrane dolazi s novom glumačkom postavom i novom pričom. Glavnu ulogu u novoj sezoni serije preuzeo je međunarodno priznati britanski glumac Stephen Moyer koji glumi karizmatičnog, ali impulzivnog bivšeg policajca Toma Brooka koji vodi policijsku sigurnu kuću. To divlje i predivno utočiste nalazi se na neukroćenoj obali Angleseya. Stephenu će se pridružiti glumica Zoë Tapper kao njegova partnerica Sam.
Tomov i Samin život okrenut će se naglavačke nakon što čuju vijesti o šokantnom zločinu. Tom je u prošlosti istraživao niz otmica koje je počinio napadač poznat pod imenom “The Crow” koji je otimao žene pred očima njihovih bespomoćnih supruga. Nakon što je čuo za zločin koji je nevjerojatno sličan tom slučaju, Tom odlazi na mjesto zločina te policiji otkriva da vjeruje kako je “The Crow” ponovno aktivan.
Uloge: Stephen Moyer (Tom Brook), Zoë Tapper (Sam Stenham), Dervla Kirwan (Elizabeth Ellroy), Ashley Walters (John Channing), Sacha Parkinson (Dani Delaney), Sunetra Sarker (Jane Burr), Gary Cargill (Olly Vedder), Joel Maccormack (Liam Duke), Jason Watkins (Simon Duke).

Foto: Press