fbpx

Snježana Mehun isprobala najnoviju metodu pomlađivanja

Kao Angelina Jolie…

Snježana Mehun na face liftingu!

Snježana Mehun

MehunPobornica lijepog izgleda, Snježana Mehun, isprobala je najnoviju metodu pomlađivanja – skulpturalni lifting s bukalnom masažom koja u nekoliko tretmana prokrvi cijelo lice i čiji su pobornici mnoge slavne osobe poput Angeline Jolie.
Skulpturalni lifting s intraoralnom ( bukalnom ) masažom.
Ova jedinstvena i specifična metoda pomlađivanja omiljena je od strane poznatih stručnjaka na polju estetike i kozmetologije a također važi i za omiljeni tretman mnogih poznatih zvijezda Hollywooda.
Skulpturalni lifting s intraoralnom ( bukalnom ) masažom je tretman kojim se potiče regeneracija i rejuvenacija kože i mišića lica, vrata i dekoltea. Tretman je baziran na estetskoj, psiho-emocionalnoj, energetskoj i medicinskoj razini.Jedinstvenost ove metode ogleda se u tome što se cijeli tretman izvodi manualno, a efekt je vidljiv već nakon prvog tretmana.
Sastoji se iz dva segmenta:
Derma– Skulpturalnog koji podrazumijeva oblikovanje mišića lica izvana. Veoma moćna i duboka masaža koja potiče cirkulaciju i vraća vitalnost koži.
– Intraoralnog djela, što uključuje masažu unutar usne šupljine, radeći na mišićima unutar gornje usne, obraza i područja čeljusti. Ovaj dio tretmana se izvodi u rukavicama.
Zahvaljujući dubokoj masaži koja potiče cirkulaciju i protok limfe koža vraća tonus i Dermaelastičnost,vidljivost podočnjaka se smanjuje, naglašavaju se konture i oval lica.Zaglađuju se bore I fine linije. Koža će dobiti svježiji i zdraviji izgled jer dolazi do detoksikacije kože a cijelog organizma. Tretman također pomaže u oslobađanju psihoemocionalnih blokada uzrokovanih svakodnevnim stresom.
Dobrobiti ovog tretmana su sljedeće :
– Bezbolna i neinvazivna metoda liftinga kože lica, vrata i dekoltea
– Potiče stvaranje kolagena i elastina što rezultira boljom kvalitetom kože
– Poboljšava tonus kože i mišića lica
– Zaglađuje bore i fine linije
– Definira konture i oval lica (korekcija podbratka)
– Smanjuje podočnjake ( tamne kolutove, “puffy eyes” )
– Predstavlja vid pasivnog fitnessa za mišiće lica
– Otklanja mišićnu napetost
– Poboljšava cirkulaciju I limfnu drenažu
– Pomaže u oslobađanju psihoemocionalnih blokada uzrokovanih svakodnevnim stresom

Derma

Tretman je namijenjen kako ženama tako i muškarcima i preporučuje se dolazak jednom tjedno u seriji od 8 do 10 tretmana ovisno o trenutnom stanju kože i mišića lica.

Foto: Press