fbpx

Stephan Lupino osvojio New York Lupinizmom

New York….

Stephan Lupino– U postavljanju ove izložbe pomogla mi je istaknuta francuska umjetnica Aima Saint Hunon, i jako sam joj zahvalan. Ostajem u New Yorku do srijede kad se vraćam u Hrvatsku, a onda krećem u pripreme za turneju s Lupinizmom u München, Graz, Ljubljanu… – rekao je naš proslavljeni umjetnik Stephan Lupino za portal Scena.hr.
Na prestižnoj Petoj aveniji u New Yorku, u galeriji ‘Domenico Vacca‘, u srijedu 23. ožujka Stephan Lupino je otvorio izložbu ‘Lupinizam‘ u kojoj je predstavio svoje radove.
– Radujem se što je ponovno New York prepoznao moj rad i Lupinizam te što je moja skulptura ‘Fire Women‘ zaštitno lice dućana, ekskluzivnog kluba i galerije u New Yorku – otkrio je Lupino u razgovoru za portal Scena.hr.
A njegova skulptura Fire Woman se u toj prestižnoj Stephan Lupinogaleriji nalazi već od njezina otvorenja. Veliko otvorenje ekskluzivnog kluba, dućana i galerije Domenico Vacca na križanju 15. i 55. ulice u New Yorku bilo je početkom svibnja 2016. godine. Megastore Domenico Vacca čine trgovine, klub za članove, talijanski bar, brijačnice, kozmetički salon, umjetničku galerije, i luksuzne apartmane za stanovanje. A u predvorju je postavljena i skulptura ‘Fire Women‘ našeg proslavljenog umjetnika Stephana Lupina.
– Ova zgrada je meka ekstravagancije i komfora. Svaki aspekt i svaki detalj je u čast ljubavi i pogleda u moj životni stil – kazao je Domenico Vacca, vlasnik luksuznog megastorea.

Stephan Lupino, Eleonora Pieroni

Stephan Lupino i tal. glumica i manekenka Eleonora Pieroni

Foto: Stephan Lupino priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=726]