fbpx

Tony Cetinski i Nina Badrić na Trgu Svetog Trojstva!

Požega…

Koncert koji je Požega dugo čekala – Tony Cetinski i Nina Badrić

Tony Cetinski i Nina Badrić– 2019., definitivno je godina Tonyja Cetinskog, što se već više puta potvdilo. Koncertni raspored nikada nije bio popunjeniji. Sve to prije svega zahvaljujući obožavateljima, koji ga vjerno prate na svakom novom nastupu – kažu iz Hit recordsa.
Dok je u pripremi nastavak koncertne turneje naziva #samoljubav, Tony će za točno mjesec dana nastupiti u srcu ‘zlatne doline’, Požegi, ali ovoga puta, imati će potporu još jedne fantastične glazbenice.
Točnije, 07. lipnja 2019. godine, u petak, na Trgu Svetog Trojstva od 20.00 sati, na velikom rođendanskom koncertu radija Vallis Aurea, kojim će proslaviti dvadeset i pet godina emitiranja.
Publika će tom prigodom, čuti ono najbolje od Tonyja Cetinskog i Nine Badrić, na nastupu koji se dugo čekao. Riječ je o dvojcu koji je, svaki na svoj način, definitivno obilježio scenu, dugim i uspješnim karijerama, te hitovima koji se više ni ne broje.
– Bolju pozivnicu za glazbeni vikend u Požegi, vjerujemo kako vam nismo mogli dati, stoga na svojim kallendarima zaokružite spomenuti datum i zagrijte se za večer koju će te dugo pamtiti. Iako je do druženja ostalo svega mjesec dana, svoju ulaznicu potražite već danas u pretprodaji, po cijeni od 30 kuna, u Pizza Bolte lounge baru, te na samom ulazu na dan koncerta.
Tony Cetinski i Nina Badrić su pravi ‘magneti’ za publiku svih generacija, što su mnogo puta i dokazali, a ne sumnjamo kako će se ista slika ponoviti i u Požegi, 07. lipnja od 20.00 sati, gdje će publika uživati u njihovom zajedničkom koncertu – poručuju organizatori.

Foto: Press