fbpx

Vanna: Pisanje pjesama je za mene određeno davanje

Zagreb…

Izmiješane boje obojile centar Zagreba, Vanna i službeno predstavila svoj novi album

Vanna– Pisanje pjesama je za mene određeno davanje, poput iskrenog intervjua. I u početku karijere sam uvijek nešto pisala i bila uglavnom koautorica, a evo sad sam kantautorica. Neizmjerno sam zahvalna i publici koja je singlove s ovog albuma tako dobro prihvatila, a nadam se da će i ostale koje se nalaze na njemu. Isto tako, zahvalna sam na svim onim lijepim pjesmama koje su moji dragi suradnici napisali i dali upravo meni da ih otpjevam poput Ante Pecotića, a nadam se da će me se i u budućnosti sjetiti – rekla je Vanna.
U četvrtak je u Music shopu i caffe baru ‘Nova ploča’ u samom centru Zagreba Vanna i službeno predstavila svoj novi album “Izmiješane boje“. Brojni poznati iz svih sfera društvenog života, kolege i prijatelje poput Ante Pecotića, Darka Bakića, Zlatka Turkalja, Matije Vuice i Jurice Popovića, Tatjane Jurić, Nives Ivanišević, Dalibora Petka, Zdravka Šljivca, Alke Vuice i ostalih došli su čestitati Vanni na još jednom sjajnom diskografskom djelu.
VannaNovi album za Vannu ima posebno značenje jer upravo je Vanna većinski autor pjesama. Najavila ga je naslovnom pjesmom “Izmiješane boje” još prije dvije godine, a ta je pjesma, prema riječima glazbenog urednika Dinka Komadine, bila ona koju su slušatelji Hrvatskog radija najviše tražili. Singlovi “Najbolji ljudi” i “U tebi”, za koje je Vanna također napisala glazbu i stihove, vrlo brzo su postali hitovi koji su ujedno i pokazali koliko je sazrela kao autorica, a njen novi hit “Kad smo se voljeli” ponovo se našao među najemitiranijim domaćim singlovima.
Izlazak albuma sam po sebi je dovoljan razlog za slavlje, a kako je Vanna nedavno proslavila rođendan, direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac iznenadio ju je poklonom i prekrasnim buketom nakon čega je Vanna poput prave slavljenice razrezala tortu u bojama s albuma.
Da zaista žive glazbu i uživaju u tome, Vanna, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Zsa Zsa i ostali glazbenici i prijatelji, pokazali su svim slučajnim prolaznicima u Bogovićevoj, pjevajući omiljene pjesme uz gitarsku pratnju sjajnog Ante Gele.

Foto: Press – Samir Cerić Kovačević