fbpx

Ekskluzivno: Miss Turizma Ana Lauc neće ići na svjetski izbor!

Miss turizmaAna Lauc iz Splita u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr ispričala je koliko joj se život promijenio nakon pobjede na izboru Miss i Mistera Turizma Hrvatske. A lijepa Ana ekskluzivno za portal Scena.hr otkrila je da zbog obiteljske situacije ne može ići krajem godine na svjetski izbor u Dominikansku Republiku i Novu Gvineju. Ana je istaknula da joj je jako žao zbog toga.

Scena: Koliko se toga u vašem životu promijenilo nakon pobjede na izboru?
Ništa jako značajno se nije promijenilo. Mogu izdvojiti da sam upoznala dosta zanimljivih ljudi, stvorila nove kontakte. I dalje sam ista osoba,okružena istim prijateljima te imam jednake prioritete kao i prije pobjede.

Scena: Kako provodite ovo ljeto?
Ovo ljeto mi je najuzbudljivije do sada. Dosta sam angažirana u raznoraznim poslovima. Uživam u suncu, moru, putujem po našoj obali. Sve u svemu super mi je!

Ana LaucScena: Jeste li dobili ponudu za posao u modnom svijetu?
Da. Bilo je svakakvih ponuda. Znam da sam se par puta baš nasmijala. Evo, prije neki dan sam dobila poziv da se prijavim na još jedan izbor,ali ipak mislim da mi je ovaj jedan bio sasvim dovoljan.

Scena: Koji su planovi za karijeru u manekenstvu?
Ja sam djetinjstva bila uživljena u modu. To mi je i danas velika strast. No iskreno, nemam nekih velikih ambicija vezanih za manekenstvo. To mi je sporedna stvar u životu, jedan dragi hobi.

Scena: Koji su planovi za jesen?
Na jesen ću upisati prvu godinu diplomskog studija na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Tako da ću se najviše posveti fakultetu, a sve ostalo staviti sa strane. Također planiram provesti neko vrijeme u svojoj Hercegovini.

Scena: Jeste li ostali u kontaktu sa ostalim sudionicima izbora?
Da, ostala sam s dosta natjecatelja u kontaktu. S nekima se čujem češće,a s nekima manje. Ali svi će mi ostati u sjećanju kao krasni mladi ljudi.

Scena: Koliko je izbor utjecao na vašu popularnost, prepoznaju li vas ljudi na ulici?
Haha… Paparazzi me ne opsjedaju, to je bitno. Ma ništa se puno nije promijenilo. Mogu evo samo izdvojiti da mi inbox na Facebooku zna biti pretrpan, ali dobro se nosim s time.

Ana Lauc_2Scena: Koji je ljubavni status?
Sretno slobodna. Doći će vrijeme za sve.

Scena: Kako provodite ljeto?
Zadnjih dana sam najviše okupirana svojim završnim radom. A kad se ne bavim time, onda vrijeme provodim na plaži, u kafiću s najboljim konobarima te najljepšim pogledom na zalazak sunca.

Scena: Što ste otkrili o sebi ovog ljeta?
Evo ovo ljeto sam otkrila da mi jako dobro ide prodavanje sladoleda (onih zapakiranih). To je najmanje stresan i naporan posao koji sam radila i jako mi se sviđa.

Foto: Privatan album i PR