fbpx

FOTO: Poliklinika Milojević s javnim osobama proslavila rođendan!

Nikola Milojević i Tony Cetinski– Ja nisam bio protiv estetske kirurgije, ali niti pobornik. No shvatio sam da je  estetska kirurgija dobra i da pomaže pa čak i ako čovjek dobije  samopouzdanje – rekao je Tony Cetinski. Pjevač je u ležernom izdanju s osmijehom na licu došao u zagrebački cafe Velvet na drugi rođendan poznate Poliklinike Milojević. Tony i vlasnik poliklinike, koji je i jedan od vodećih estetskih doktora, Nikola Milojević srdačno su se zagrlili i fotografirali. Pjevač je zadovoljan svojim izgledom nakon liposukcije.

Nikola-Milojevic-i-Neven-Ciganovic– Unatoč treniranju imao sam problema s količinom masnoće na tijelu i tad mi je Nikola prijateljski predložio liposukciju, a ja sam prihvatio tu ponudu – objasnio je Tony i dodaje da bez problema o tome govori.

– Nemam problema s taštinom – istaknuo je Tony. Na proslavu rođendana Poliklinike Milojević došli su brojni poznati. A zvijezda večeri bila je lijepa glumica Mila Elegović. A došle su i manekenke Ines Španja, Antea Kodžoman, Ivana Delač Đolo, Jelena Leko, operni pjevač Ronald Braus, Boris Kosmač, Neven Ciganović i brojni drugi.

Tko je bio na rođendanu pogledajte u fotogaleriji:

[nggallery id=103]