Vožnjom tramvajem promovirana jesenska programska shema HRT
Piše: redakcija On 20 ruj., 2016 At 07:16 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Priče svake generacije

HRT– Mislim da je ovo najbolje što možemo ponuditi. Hrvatski radio nastavlja sa svojim vrhunskim sadržajima, njegov Treći program preuzima primat kad je riječ o kulturi, glazbi, povijesnim i religijskim temama, a tu je i Radio Sljeme, koji nudi mnogo novih sadržaja. Također, veseli me što ćemo u vrlo kratkome vremenu imati prigode pogledati drugu sezonu uspješne domaće serije Crno-bijeli svijet, a započet ćemo i s prikazivanjem dugo očekivane serije Novine – rekao je vršitelj dužnosti ravnatelja Poslovne jedinice Program Hrvatske radiotelevizije Dražen Miočić.
U povodu početka emitiranja jesenske programske sheme Hrvatske radiotelevizije u ZET-ovu tramvaju oslikanome motivima njezine obljetničarske kampanje Priče svake generacije danas je organizirano druženje novinara s glavnim urednicima radijskih i televizijskih programa, voditeljima emisija i drugim poznatim osobama koje će ostvarivati emisije i projekte na Hrvatskoj radioteleviziji. Opuštenoj i veseloj atmosferi dodatno su pridonijeli članovi Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije, koji su tijekom vožnje četrnaesticom Zagrebačkoga električnoga tramvaja izvodili mnoge poznate skladbe, što je neke od putnika potaknulo i na ples.
HRTUz članove programskoga vodstva Hrvatske radiotelevizije Dražena Miočića, Miru Brankovića, Jasnu Burić, Krešimira Čokolića, Vladimira Kumbriju, Jadranku Rilović, Nevenku Dujmović i Tanju Baran tramvajem su se provozali novinari, fotoreporteri te poslovni partneri i suradnici Hrvatske radiotelevizije, a jesensku programsku shemu predstavljala su i brojna poznata televizijska lica.
Bili su tu voditelji trećega televizijskog Dnevnika Anita Bilić i Damir Smrtić te voditelj središnjega HRTDnevnika Branimir Farkaš. Karmela Vukov Colić pozivala je uzvanike na ples i bila najzaslužnija za to što se vesela atmosfera iz tramvaja mogla čuti i zagrebačkim ulicama.
Priliku za druženje i zajedničko fotografiranje nisu propustili ni poznati radijski i televizijski novinari, urednici i voditelji poput Sunčice Findak, Davora Meštrovića, UršuleTolj, Frane Ridjana, Diane Roko, Ljiljane Vinković, Nikoline Devčić, Zlate Mück i Ante Brkljačića. Među okupljenima je bio i Ivan Dorian Molnar, gledateljima Hrvatske radiotelevizije poznat kao reporter u emisiji Dobro jutro, Hrvatska a odnedavno i voditelj na HRT – Radiju Sljeme.

Foto: Krasnodar Peršun za HRT – Press

comment closed