fbpx

Vožnjom tramvajem promovirana jesenska programska shema HRT

Zagreb…

Priče svake generacije

HRT– Mislim da je ovo najbolje što možemo ponuditi. Hrvatski radio nastavlja sa svojim vrhunskim sadržajima, njegov Treći program preuzima primat kad je riječ o kulturi, glazbi, povijesnim i religijskim temama, a tu je i Radio Sljeme, koji nudi mnogo novih sadržaja. Također, veseli me što ćemo u vrlo kratkome vremenu imati prigode pogledati drugu sezonu uspješne domaće serije Crno-bijeli svijet, a započet ćemo i s prikazivanjem dugo očekivane serije Novine – rekao je vršitelj dužnosti ravnatelja Poslovne jedinice Program Hrvatske radiotelevizije Dražen Miočić.
U povodu početka emitiranja jesenske programske sheme Hrvatske radiotelevizije u ZET-ovu tramvaju oslikanome motivima njezine obljetničarske kampanje Priče svake generacije danas je organizirano druženje novinara s glavnim urednicima radijskih i televizijskih programa, voditeljima emisija i drugim poznatim osobama koje će ostvarivati emisije i projekte na Hrvatskoj radioteleviziji. Opuštenoj i veseloj atmosferi dodatno su pridonijeli članovi Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije, koji su tijekom vožnje četrnaesticom Zagrebačkoga električnoga tramvaja izvodili mnoge poznate skladbe, što je neke od putnika potaknulo i na ples.
HRTUz članove programskoga vodstva Hrvatske radiotelevizije Dražena Miočića, Miru Brankovića, Jasnu Burić, Krešimira Čokolića, Vladimira Kumbriju, Jadranku Rilović, Nevenku Dujmović i Tanju Baran tramvajem su se provozali novinari, fotoreporteri te poslovni partneri i suradnici Hrvatske radiotelevizije, a jesensku programsku shemu predstavljala su i brojna poznata televizijska lica.
Bili su tu voditelji trećega televizijskog Dnevnika Anita Bilić i Damir Smrtić te voditelj središnjega HRTDnevnika Branimir Farkaš. Karmela Vukov Colić pozivala je uzvanike na ples i bila najzaslužnija za to što se vesela atmosfera iz tramvaja mogla čuti i zagrebačkim ulicama.
Priliku za druženje i zajedničko fotografiranje nisu propustili ni poznati radijski i televizijski novinari, urednici i voditelji poput Sunčice Findak, Davora Meštrovića, UršuleTolj, Frane Ridjana, Diane Roko, Ljiljane Vinković, Nikoline Devčić, Zlate Mück i Ante Brkljačića. Među okupljenima je bio i Ivan Dorian Molnar, gledateljima Hrvatske radiotelevizije poznat kao reporter u emisiji Dobro jutro, Hrvatska a odnedavno i voditelj na HRT – Radiju Sljeme.

Foto: Krasnodar Peršun za HRT – Press