fbpx

Zvončica Vucković: Bile smo kao nimfe odjevene u svilu

Reviju u Rovinju je otvorila i zatvorila prekrasna Zvončica Vucković

Modni dizajner Ivica Skoko opet oduševio novom kolekcijom

Prije nekoliko dana Ivica Skoko održao je modnu reviju u Rovinju u sklopu festivala Ronalda Brausa, Rovinj art & more. Tijekom večeri Skoko je prikazao novu kolekciju večernjih haljina koju je pripremao nekoliko mjeseci. Reviju je otvorila i zatvorila prekrasna Zvončica Vucković.

Zvončica Vucković

– Ove godine haljine su bile rađene posebno po mjeri, a Ivica Skoko je uložio puno truda da sve bude na nivou. Ja nemam više mjere mladih modela, pa je Ivica kreirao i po mjeri sašio haljine s kojima sam otvorila i zatvorila reviju. Na prekrasnoj lokaciji hotela Monte Mulini, prošetale smo u borovoj šumi na crvenom tepihu. Malo je reći da je bilo bajkovito. Bile smo kao nimfe odjevene u svilu. Na otvorenju revije pjevala je Mila Elegović pjesmu Tereze Kesovije, ‘Prijatelji moji’, a publika u Rovinju je stvarno prijateljski raspoložena. Ništa lakše kad si među prijateljima – ispričala je Zvončica Vucković za portal Scena.hr.

Zvončica Vucković

Zvončica Vucković je žena prepoznatljivog lica, kose i figure, koja je karijeru ostvarila na svjetskim modnim pistama, a posljednjih godinu i pol posvetila se glumi. Postala je članica kazališta Opera B.B.

Zvončica Vucković

– Zahvaljujem se Rovinju i Rovinježima i svim Zagrepčanima koji dolaze u Rovinj. Također bih se zahvalila i Ronaldu Brausu koji mi je otvorio vrata nove karijere.

Skoko

Naš proslavljeni dizajner Skoko također je sretan što se modna revija održala u sklopu festivala Ronalda Brausa jer smatra da festival slavi umjetnost, modu i ljepotu.

revija

Skoko je ovu modnu reviju radio u suradnji s brendom Nashi Argan. A za sjajne frizure pobrinuli su se Marina Benčić i Ivan Pervan.

revija

Modnom pistom u haljini Ivice Skoke prošetala je i Daniela Gračan.

Foto: Press Ronald Braus – Gordan i Lucija Ukic, Giordano Cellich