Hakl: Jasenko Houra, Slaven Rimac i Gordan Giriček
Piše: redakcija On 27 kol., 2015 At 01:43 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

EuroBasket, Jasenko HouraSerija turnira ‘3 na 3’ po cijeloj Hrvatskoj i susjednoj BiH, u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza i EuroBasketa 2015 u povodu odigravanja skupine C Europskog prvenstva od 5. do 10. rujna 2015. godine u Areni Zagreb, stigla je do velike završnice. Nakon Šibenika, Zadra, Rijeke, Pule, Slavonskog Broda, Osijeka, Ljubuškog, Mostara, Drniša, Splita i Karlovca, ostao je još samo veliki finale u Zagrebu, Masters na Trgu Bana Jelačića u nedjelju, 30. kolovoza 2015. godine u 18,00 sati.
Na Mastersu će nastupiti pobjednici iz dosadašnjih gradova domaćina, a do popune mjesta u turniru primaju se i prijave na stranici HKS-a http://www.hks-cbf.hr/, odnosno na mail: tonci.anzulovic@hks-cbf.hr. Mogu se prijaviti po četiri člana ekipe.
U ekshibicijskom dijelu programa na Mastersu jedna od trojki popularnih bit će uistinu spektakularna: Jasenko Houra, Slaven Rimac i Gordan Giriček. Veliki Masters neće označiti i kraj haklerskog ljeta jer još u utorak,  1. rujna 2015. godine s početkom u 17,00 sati održat će se turnir u Velikoj Gorici, na Trgu doktora Franje Tuđmana (kod Pučkog učilišta). Prijave se također primaju na stranici HKS-a http://www.hks-cbf.hr/, odnosno na mail: tonci.anzulovic@hks-cbf.hr. Mogu se prijaviti po četiri člana ekipe.

Foto: Press

comment closed