fbpx

Luka Šimunjak treći junior u Europi u powerliftingu i bench-pressu

Luka Simunjak_1Luka Šimunjak iz Luke, Zagrebačka županija, student modnog dizajna i fotografije, na održanom Europskom prvenstvu u gradu Knjaževcu u Srbiji, u powerliftingu i bench-pressu osvojio je srebrnu medalju i postavio novi Hrvatski rekord u kategoriji za juniore do 67,5 kilograma.
Luka je podigao 117,5 kilograma i zasluženo postao treći junior u Europi u svojoj kategoriji. Do sada je imao osvojeno državno prvenstvo u Bench-pressu i Powerliftingu sa državnim rekordom 107,5 kg kojeg je svojim novim rekordom podigao za još 10 kilograma.
Luka se zahvalio svima na društvenoj mreži rječima: “Hvala najjačem treneru Srele BrutalTeama i Ružici Martinić, Oro Gym-u i gazdi Borisu i gazdarici Bibi, svojoj obitelji, sponzorima Općini Luka i načelniku Darku Kralju, Gradu Oroslavju i gradonačelniku Ivanu Tuđi, Tiskari Hlad-Plus i gazdi tiskare Draženu, autoelektrici Kajfeš, Matiji Kajfeš, strojnoj obradi Petek, Nutrix SportsNutritionu i gazdi Nikoli, a najviše svojoj curi Josipi na velikoj podršci!
Da vas nije bilo ovo ne bi bilo moguće! Hvala još jednom!