fbpx

Matej Batinić: Ovaj put s Božom radim sve!

Superfinale – Matej Batinić

Matej Batinić slovi za jednog od najperspektivnijih boraca Hrvatske MMA lige. Čak 12 pobjeda, jedan poraz. Trenira u Banovoj ‘manufakturi prvaka’. Nezaustavljiv, fokusiran i znalci bi rekli ‘posjeduje mentalni stav šampiona’. Jedini poraz mu je zadao Božo Mikulić u prošlogodišnjem finalu MMA lige. Sutra će se u kavezu Cibone njih dvojica ponovno sresti, ogromnu podršku tribina imaju i jedan i drugi, pa ne sumnjamo da će Cibona gorjeti.

Matej Batinić

– Da, Božo je moj jedini poraz. Makar se ne osjećam poraženim u tom meču, jer stvarno meč je bio dosadan s obje strane tako da i nisam dao sve od sebe, a suci su morali nekom dati pobjedu. Ovaj put očekujem drugačiju borbu, aktivniju i atraktivniju. Ovaj put radim sve s njim! Prošli put sam silio hrvanje jer smo imali krivu taktiku. Sad radim sve, ako ne ide jedno, ići će drugo. Tako da mislim da će biti odlična borba za sve prisutne. A, da li će to biti borba za pamćenje pokazat ćemo sutra – rekao je Matej Batinić.
Na pitanje kakav je osjećaj biti prvakom Hrvatske MMA lige u kategoriji do 93 kg, talentirani Batinić skromno odgovara.
– Prvakom MMA lige je lijepo biti, mada se ništa nije posebno promijenilo. Jednako treniram za svaki meč, jednako me Mijat i Bruno ubijaju na treningu, jednako mi se neda kada dođe vrijeme pred meč i skidanje kila. Tako da mi ta titula ništa ne olakšava, opet se moram jako truditi i biti uporan u tome što radim da bi išao naprijed. Ali, lijepa je nagrada za sav uložen trud da te netko zove prvakom – izjavio je Batinić.

Matej Batinić

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića  s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Foto: Press Scena.hr