Uživo: Cro Cop protiv 180 kg teškog Baruta
Piše: redakcija On 30 pro., 2016 At 03:09 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Rizin Fighting GP 2016…

Meč Cro Cop Vs King Mo gledalo gotovo 700 tisuća gledatelja

Mirko Cro Copa FilipovićSnimku borbe Mirka Cro Copa Filipovića protiv Muhammeda ‘King Mo’ Lawala na Novoj TV gledalo je 693.478 gledalja*. Spektakularnu pobjedu Mirka nokautom pratio je gotovo svaki drugi gledatelj pred TV ekranom pa je tako snimka borbe ostvarila 46,0 posto udjela u gledanosti.
Gledatelji će i iduću polufinalnu Mirkovu borbu moći pogledati na Novoj TV i to u subotu u 20.55 sati, a ovisno o ishodu meča i finalnu borbu za naslov prvaka.
U subotu u sklopu Final round Rizin Fighting World GP 2016 našeg Mirka Cro Cop Filipovića u polufinalnoj borbi čeka 180 kg težak Estonac Kaido ‘Baruto’ Hoovelson. Mirko će u jednom danu morati pobijediti dvije borbe kako bi se domogao Rizinovog pojasa prvaka. U prvoj borbi ga očekuje spomenuti Estonac Baruto, a ukoliko prođe u finale tamo će ga čekati pobjednik iz meča Valentin Moldavsky protiv Amira Aliakbarija.
Sve Mirkove borbe gledatelji će moći pratiti pod komentatorskom palicom Vlade Bobana i sukomentatorom Igorom Pokrajcem, a uživo sve borbe možete gledati na gol.hr.

*Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 29.12. 2016.; Ciljna skupina: 4+

Foto: Press

comment closed