fbpx

Veljko Mršić: Imali smo veliku priliku!

Beograd…

Cedevita nakon produžetka poražena kod Zvezde

Cedevita, Veljko Mršić– Imali smo veliku priliku. Odigrali smo dobru utakmicu, no nije lako igrati ovdje u ovoj atmosferi i pripremi kakva je bila za utakmicu danima. Dečki su stvarno odigrali dobro, a na kraju je presudilo par tih detalja, uzeli su nam tri-četiri skoka zaredom, što nismo smjeli dozvoliti, i četiri izgubljene lopte u onom periodu u trećoj četvrtini. No, kažem, dobro smo igrali i na kraju je jedna momčad morala pobijediti. Gledali smo dobru utakmicu. Imali smo i šut za pobjedu, ali eto. Sada treba dignuti momčad. Nadam se da ćemo u uzvratu imati punu dvoranu. Nadam se da su ljudi gledali utakmicu, da su vidjeli dernek koji je bio tu i nadam se da će Zagrepčani to prepoznati i da će imati želje uzvratiti na ovakvom gostoprimstvu – izjavio je poslije poraza trener Cedevite Veljko Mršić.
U prvoj utakmici polufinalne serije doigravanja ABA lige Cedevita je u Beogradu nakon produžetka poražena od Crvene zvezde Telekom s rezultatom 97:88. Zagrepčani su odigrali dobru utakmicu i mogli su do pobjede, no Crvena zvezda Telekom će ipak u Zagreb doći s vodstvom 1-0 u seriji.
Jacob Pullen je bio prvi strijelac Cedevite. Upisao je 24 poena i pet asistencija. Bilan je dodao 20 poena, sedam skokova i tri asistencije, White 16 poena i 12 skokova, a Pilepić (3 skoka) i Gordić (3 skoka i 3 asistencije) su zabili po 10 poena. Na drugoj strani Miller je utakmicu završio s 24 poena i osam skokova. Zirbes je upisao 19 poena i 11 skokova, Kinsey 16 poena, a Jović 14 poena i osam asistencija.

Foto: Crvena zvezda Telekom / ABA liga