Zoran Mamić: Nije lijepo gubiti pa makar i od Bayerna!
Piše: redakcija On 2 lis., 2015 At 02:32 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Dinamo…

Modri su u srijedu na Allianz Areni u Ligi prvaka doživjeli poraz nakon 307 dana

Zoran Mamić– Već kad je serija prekinuta onda je mi je drago da je bilo protiv Bayerna. Bilo je to najbolje moguće predavanje. Mi vjerojatno nikada nećemo biti na takvom nivou, ali u skladu s našim mogućnostima trebamo stremiti ‘jedan-dva’ igri, brzim otvaranjima i ostalome što su oni doveli do savršenstva. Igraju jednostavno i s malo dodira, brzo se kreću, mijenjaju pozicije, stoperi im pucaju s naših 20 metara… Treba biti pametan i na svom nivou kopirati što je više moguće – rekao je trener Zoran Mamić pa se prisjetio osjećaja nakon manje od pola sata kad je na semaforu pisalo 4:0.
– Naravno da nije ugodno primiti četiri gola u 15-ak minuta; nismo na to naviknuti iako smo igrali protiv Bayerna. Velim, nije lijepo gubiti pa makar i od Bayerna.”
U drugoj skupini lige prvaka u kojoj je Dinamo, Olympiacos je dobio 3:2 u Londonu, bodovno se izjednačio s Modrima, a Topnike ostavio na nula bodova.
– Da ste me prije pitali rekao bih da je bolje da dobije Arsenal. S druge strane mi je drago je da je ovako završilo jer se stvarala slika je Olympiacos loš, a to nije istina jer se radi o sjajnoj ekipi i bit će nam jako teško – kaže trener pa zaključuje:
– Ipak, idemo utakmicu po utakmicu i koncentrirani smo na Inter.
Sljedećom prvenstvenom utakmicom u Zaprešiću Modri zaključuju još jedan ciklus. Nakon subote momčad će imati nekoliko slobodnih dana, a brojni reprezentativci će se priključiti svojim nacionalnim selekcijama diljem svijeta.

Foto: Press

comment closed