fbpx

Zoran Mamić: Spremni smo dočekati uzvrat!

GNK Dinamo…

Trener Zoran Mamić zadovoljan je igrom koju je njegova momčad pokazala u prvoj utakmici polufinala Kupa

Zoran Mamić– Čestitke momčadi na vrlo dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi. Žao mi je što nije i uvjerljivija, ali to je draž nogometa; vidjeli smo danas što se sve može promašiti. Igrali smo jako dobro i tako mi je izgledalo sa strane, bili smo dobri kroz sredinu i kroz bokove tako da sam zadovoljan, ali za detaljnu analizu trebam pogledati u miru utakmicu – rekao je trener GNK Dinamo Zoran Mamić.
GNK Dinamo je u prvoj utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa na Maksimiru pred 4500 gledatelja pobijedio Rijeku rezultatom 2:1. Utakmica je završila kako su modri i priželjkivali iako je utakmica za Dinamo do 70. minute bila u rezultatskom minusu. HNK Rijeka će priliku za uzvrat imati 22. travnja na Kantridi.
– Veselimo se uzvratu i punoj Kantridi, spektaklu koji nas čeka, ali prije toga imamo prvenstvene utakmice. Napokon imamo kompletan kadar, više nemamo ozlijeđenih igrača i GNK Dinamospremni ćemo dočekati uzvrat – zaključio je Mamić.
DINAMO – RIJEKA 2:1 (Machado 70′, Henriquez 81’/Lešković 6′)
DINAMO: Ježina – Šimunović, Sigali, Taravel – Pinto, Ademi, Machado, Pivarić (od 71. Ćorić) – Pjaca – Henriquez (od 87. Goncalo), Hodžić (od 56. Soudani).
Trener: Zoran Mamić
RIJEKA: Vargić – Tomečak, Lešković, Mitrović, Leovac – Radošević, Bradarić (od 82. Ivančić) – Jugović (od 63. Vešović), Močinić, Sharbini (od 74. Mišić) – Balaj. Trener: Matjaž Kek

Foto: Press