4 Tenora ostavili Međimurce bez daha
By redakcija On 17 velj., 2020 At 10:19 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Čakovec…

4 Tenora– Kakav naboj emocija, kakva 2 predivna koncerta! Vjerojatno ću se još tjedan dana oporavljati od jučerašnjeg dana jer sam emocionalno i fizički iscrpljen, ali vrijedilo je! Međimurje, fala vam od srca – izjavio je Filip Hozjak nakon koncerta.
4 Tenora – Filip Hozjak, Vladimir Garić, Đani Stipaničev i Marko Pecotić sa dva održana koncerta u Čakovcu još su jednom pokazali da su miljenici publike. 4 Tenora i Tamburaški orkestar TCK-a te maestro Tibor Bün bili su dobitna kombinacija za čakovečku publiku koja ih je sinoć u Centru za kulturu Čakovec nagradila izvrsnim odazivom i reakcijama tijekom i nakon koncerata.
Prvi je koncert rasprodan u hipu, a odaziv na drugi također je organizatore ostavio bez daha. Tenori su redali svoje uspješnice, interpretacije poznatih arija, šansona i evergreena, a prisutni su ‘odgovarali’ pljeskanjem i osmjesima.
Osim što su poznati po čarobnim glasovima, otvorenosti, simpatičnosti, Tenore resi spontanost koja nije izostala niti ovog puta – u jednom su trenutku Marko i Đani pjevajući “napravili đir” po dvorani, a publika ih je s oduševljenjem snimala.
Na društvenim mrežama komentari ne prestaju, publika im piše da su bili jedinstveni, posebni, odlični i jedva se čeka njihov novi nastup!
Takvog su stava i 4 Tenora kojima je zaista drago što su opet imali toliko srdačan doček. Premda nije lako u istome danu imati dva koncerta, Tenori su pokazali da su u genijalnoj formi te da im publika uistinu daje vjetar u leđa! Osim nastupa, u narednim su mjesecima u planu su i nove pjesme, obrade, velika ljetna turneja, pripreme za festivale i još mnogo toga.

Foto: Press – Dario Horvat

comment closed