fbpx

Božićno sportsko druženje djece i proslavljenih sportaša!

Vaterpolisti razveselili mališane

druzenje– Druženje s ovim malim hrabrim herojima za mene je najveći božićni dar. Vježbali smo danas zajedno, družili se i dijelili pozitivnu energiju kojom ova djeca zrače. Drago mi je da smo im upravo mi kao sportaši predstavili ovaj zanimljiv sportski poligon koji će koristiti ubuduće i time unapređivati svoje zdravlje – rekao je vaterpolist Josip Pavić koji je u ime Hrvatskog vaterpolskog saveza mališanima darovao prepoznatljive vaterpolo kapice. Dodao je da ih je zajedničko vježbanje ispunilo srećom i veseljem te im se zahvalio na tome. druzenjeSportsko humanitarno druženje na zagrebačkom je Kineziološkom fakultetu okupilo proslavljane sportaše, najboljeg vaterpolistu svijeta Josipa Pavića, golmana rukometne reprezentacije i RK Zagreb CO Filipa Ivića, jednog od najboljih gimnastičara svijeta Marija Možnika i mnoge druge. Oni su predbožićno vrijeme odlučili provesti s mališanima iz udruge Ljubav na djelu, Udruge koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim roditeljima a kako bi isprobali novi inovativni sportski poligon za djecu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
druženjeDrogerija je tom prilikom darovala mališane raznim društevnim igrama, ali i odjel za hematologiju i onkologiju Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.
Sportski poligon Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo razveselio je mališane, a uz igru, ovaj poligon odličan je i za podizanje što bolje tjelesne forme kod djece te unapređenju zdravstvenog i psihološkog statusa. Kineziološki fakultet zajedno s Udrugom Ljubav na djelu surađivat će i tijekom 2014. godine kako bi djeca dobila što bolje uvjete za sportske aktivnosti koliko im to zdravstvene mogućnosti dopuštaju.
– Ovakvi i slični projekti su izvrsna promocija tjelesne aktivnosti koja je najuže povezana sa zdravljem. Nama kao Kineziološkom fakultetu u cilju je da ovakve programe provode školovane osobe a mi ćemo nastaviti s inicijativama i podrškom projektima kao što je današnji! Zahvaljujem partnerima ove akcije drogeriji koja je razveselila mališane – izjavio je Damir Knjaz, dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Foto: Press Scena.hr