fbpx

Eurovizija: Giuliano i Rock me baby!

Show…

Imala sam osjećaj kao da sam duh i kao da razgovaram sa sobom iz tog vremena, kaže Emilija

Giuliano– Jako sam bila sretna što sam bila pozvana kao član žirija jer mi se emisija jako sviđa, vedra je i zabavna, baš pravi show kakav sam dugo iščekivala. Kad sam shvatila da je cijela emisija o Eurosongu dodatno uzbuđenje je raslo, a kad sam shvatila da će netko od natjecatelja imitirati mene, još i više. Htjela sam zatomiti znatiželju i nisam htjela unaprijed znati tko će to biti, nego sam se htjela iznenaditi. Kad sam vidjela Giuliana da izlazi iz lifta bila sam šokirana, iznenađena, a nakon nastupa kad sam dobila priliku i progovoriti par riječi, imala sam osjećaj kao da sam duh i kao da razgovaram sa sobom iz tog vremena – rekla je Emilija Kokić.
Emilija je s grupom Riva pobijedila na Euroviziji 1989.godine, a kao gostujući član žirija u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ imat će priliku prisjetit se tog nastupa kojeg će pokušati što sličnije interpretirati Giuliano. ‘Rock me baby’ zaorit će opet televizijskim eterom.
Ove nedjelje u specijalu popularnog showa prisjetit ćemo se i drugih poznatih eurovizijskih hitova. Severininu pjesmu ‘Moja štikla’ izvest će Andrea, Baby Dooks postat će Daniel Popović, dok će se Minea transformirati u Ruslanu. Ronald će se transformirati u Sanju Doležal jer je za zadatak dobio otpjevati hit Novih fosila ‘Ja sam za ples’. Mario je ovaj put dobio zadatak transformirati se u Doris Dragović, a otpjevat će pjesmu ‘Marija Magdalena’, a Jasnu ćemo ove nedjelje vidjeti kao kopiju Tajči koja je 1990. na Eurosongu izvela ‘Hajde da ludujemo’. Vanda će se transformirati u pjevačicu Loreen, a izvest će pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. ‘Euphoria’.
Ne propustite novo uzbudljivo izdanje popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato u nedjelju u 20,00 sati na Novoj TV!

Foto: Press